- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.341
Simdi normalde 12 sinde cikmasi lazimdi degilmi ama uc gun sonra cikti??Normal hamilelik 2 günde 1 kat artar canım.örneğin 1000 cikmissa 2 gun sonra 2000 çıkması lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi normalde 12 sinde cikmasi lazimdi degilmi ama uc gun sonra cikti??Normal hamilelik 2 günde 1 kat artar canım.örneğin 1000 cikmissa 2 gun sonra 2000 çıkması lazim
Idrarim derken ? Renk olarkmiSorun canım.Testi gördüm masallah Allah tamamina erdirsin.Once ben sorayim idrarinda herhangi bir degisiklik olmusmu bugünlerde
Evet fazla sivi tuketmeden tabiIdrarim derken ? Renk olarkmi
Amin cajSorun canım.Testi gördüm masallah Allah tamamina erdirsin.Once ben sorayim idrarinda herhangi bir degisiklik olmusmu bugünlerde
aminn cumlemizinkiniSorun canım.Testi gördüm masallah Allah tamamina erdirsin.Once ben sorayim idrarinda herhangi bir degisiklik olmusmu bugünlerde
Simdi testi yaptimda bahsediyosun demiAmin caj
aminn cumlemizinkini
Canim sen demistin cubuk yestlerdw yapmışım.Bu kaset tipi daha iyi net gösteriyorSimdi normalde 12 sinde cikmasi lazimdi degilmi ama uc gun sonra cikti??
Ben sabah yapmadim testi iki saat once velan yaptim merakimdan oda silik cikti isteEvet fazla sivi tuketmeden tabi
Ben Evet cubuk testi kullandim simdi Sen hamilelik testini bahsediyorsun demi ovulsayon testi degilCanim sen demistin cubuk yestlerdw yapmışım.Bu kaset tipi daha iyi net gösteriyor
Ayyyy canım hayırlı olsun..çok mutlu oldum, Allah ım inşallah hayırlı sağlıklı gönlündekini nasip etsin..dualarım seninle canım..bana hamilesin gibi geldi herzaman söyledim de sana:)))Amin canimmm aminnnn insanllah sag saglim alirim kucagima birde tabiki gonlumden geceni ama 12 sinde cikmadi 3 gun sonra cikti Gec dollendi ozaman nolucak allahim Sen affet
Hamilesin canım hayirli olsun.Adetine daha var erken yaptin ondandir silikligi.Birde ilk idrarla yasaydin daha belirgin olurdu.Bu testtenmi yapmıştın 12.günü?Ben sabah yapmadim testi iki saat once velan yaptim merakimdan oda silik cikti iste
Saol canim Allah razi olsun sizlerden sizinde benimde kalbimizdekini versin allahimAyyyy canım hayırlı olsun..çok mutlu oldum, Allah ım inşallah hayırlı sağlıklı gönlündekini nasip etsin..dualarım seninle canım..bana hamilesin gibi geldi herzaman söyledim de sana:)))
Evet bu testle yapmistim yum catladi gun oldu ama demi herseye uyduk galiba Gec dolleme velan??Hamilesin canım hayirli olsun.Adetine daha var erken yaptin ondandir silikligi.Birde ilk idrarla yasaydin daha belirgin olurdu.Bu testtenmi yapmıştın 12.günü?
Amin canım inşallah..Saol canim Allah razi olsun sizlerden sizinde benimde kalbimizdekini versin allahim
Hele yaptigin gebelik testini birdaha at.Benim gördüğüm o degilmiydi.Benide corba ettiniz.Yeniden hcg testini at biBen Evet cubuk testi kullandim simdi Sen hamilelik testini bahsediyorsun demi ovulsayon testi degil
Sabah test yoktu evde oyuzden oglen aldim yaptim sabah tekrarlarim testi bakalimHamilesin canım hayirli olsun.Adetine daha var erken yaptin ondandir silikligi.Birde ilk idrarla yasaydin daha belirgin olurdu.Bu testtenmi yapmıştın 12.günü?
Phahahahahahqhqh bak o ovulsayon testi eflatun renkli bu pembe kapakli hamilelik testiyle ovulsayon test ayni cubuk ama renk olarak farkli ahhaahHele yaptigin gebelik testini birdaha at.Benim gördüğüm o degilmiydi.Benide corba ettiniz.Yeniden hcg testini at bi
Duyduk duymadiik demeyiiin bebeğim hamilediiiiir.Şimdi rahatladinmi?Erken oldugu için siliktir merak etme.idrarin asil rengini soylemedin?Bak pembe olan yaptim hamilelik testi digerise ovulasyon testi