- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.381
:) evt sıra bende hayırlısı olsun..Rabbim önce hayırlısını, sağlıklısını ve gönlümüzdekini versin..Evetttttttt sira kardelen sonra Sen oyleydi demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) evt sıra bende hayırlısı olsun..Rabbim önce hayırlısını, sağlıklısını ve gönlümüzdekini versin..Evetttttttt sira kardelen sonra Sen oyleydi demi
Amin cnm inşallah:) evt sıra bende hayırlısı olsun..Rabbim önce hayırlısını, sağlıklısını ve gönlümüzdekini versin..
Canim hakketen oynatcan ha.Testteki koyuluga demiyorum idrarin kendi rengine diyorum...
idrar rengine göre nasıl anlıcaz..yediğimiz bi gıda aldığımız bi vitamin bile rengi değiştiriyor canım..açık olduğu zamanki kimyasımı farklı ki acaba?Evet 5. 6.gunde tutunmuş yani.Benim hesabima göre.Bi arkadaşın gec dollenme olmuştu adetten bir hafta sonra kanda çıktı hamile oldugu.Idrarida asiri koyu dedi.Dedim kızdır.Gercektende vakti geldiginde dr kız demişti
evt canım bırakma bizi..senin desteğine ihtiyacımız var..Sen sakın bırakma burayı baya Bilgin var bizde sorarız vakit gelsin de Allah'ın izniyle
Nedemek istedin yani gecmi dolledi kizmi oluyo ozamnEvet 5. 6.gunde tutunmuş yani.Benim hesabima göre.Bi arkadaşın gec dollenme olmuştu adetten bir hafta sonra kanda çıktı hamile oldugu.Idrarida asiri koyu dedi.Dedim kızdır.Gercektende vakti geldiginde dr kız demişti
Canim simdi ne vitamin kullaniyor ne antibiyotik.Elbetteki belli oluyor.Herzaman ayni gidayi almiyorsun sonuçta.Gida onemli değil.Aşırı sivi tuketmiyorsan belli olur zaten.Gebelik oncesi idrarin nasildi gebeyken nasil oldu o fark bile açıklayıcı bir durumidrar rengine göre nasıl anlıcaz..yediğimiz bi gıda aldığımız bi vitamin bile rengi değiştiriyor canım..açık olduğu zamanki kimyasımı farklı ki acaba?
Sen bugun biraz dinlen bence.Oymatmaya az kaldı yoksaAnlattiklarimi ya iyi okumuyorsun.yada heyecandan yanlis okuyorsun...Nedemek istedin yani gecmi dolledi kizmi oluyo ozamn
Ben iyice karistiridim herseyi birbirine girdiSen bugun biraz dinlen bence.Oymatmaya az kaldı yoksaAnlattiklarimi ya iyi okumuyorsun.yada heyecandan yanlis okuyorsun...
anladım canım rutin günlerden farklı bi renkteyse tahmin ediliyor..ayyy heyecanlı günler..rabbim iki meyveyide tattırsın herkese inşallahCanim simdi ne vitamin kullaniyor ne antibiyotik.Elbetteki belli oluyor.Herzaman ayni gidayi almiyorsun sonuçta.Gida onemli değil.Aşırı sivi tuketmiyorsan belli olur zaten.Gebelik oncesi idrarin nasildi gebeyken nasil oldu o fark bile açıklayıcı bir durum
Aminnnnanladım canım rutin günlerden farklı bi renkteyse tahmin ediliyor..ayyy heyecanlı günler..rabbim iki meyveyide tattırsın herkese inşallah
T çizgisi silikleşince tek ilişki oldu senin deil mi canımAminnnn
Evet canimT çizgisi silikleşince tek ilişki oldu senin deil mi canım
benimde yakın ya deneme pozitif olursa eğer soruyorum o yüzden...tek ilişkiyle bak tutuyor canım:)Evet canim
silik çizgiyi gördükten kaç saat sonra ilişki oldu canım..ayyy bende herşeyi soruyorum..sıra bende yaa:)Zaten ogun catladini ben anladim iliski esnasindada belli oluyor cok islak oluyor
Saat 8 bucukta siligi gordum bir saat sonra velan iliski oldu canim sor tabi onun icin buradayiz zatensilik çizgiyi gördükten kaç saat sonra ilişki oldu canım..ayyy bende herşeyi soruyorum..sıra bende yaa:)
Tutuyormus gercektendebenimde yakın ya deneme pozitif olursa eğer soruyorum o yüzden...tek ilişkiyle bak tutuyor canım:)
Buraya at surekli yaptin testleribenimde yakın ya deneme pozitif olursa eğer soruyorum o yüzden...tek ilişkiyle bak tutuyor canım:)
Bana ozelden atmıştı testini hatirliyorum.Koyuyu yakalayinca 6 saatte bir yap nasil az bi farkla siliklesmeye baslarsa bilki çatlamış.Kiminin agrisiz çatlama oluyor.Yani 6 saat icinde iliski oldu bebegiminsilik çizgiyi gördükten kaç saat sonra ilişki oldu canım..ayyy bende herşeyi soruyorum..sıra bende yaa:)
zamanlama süper..hadi hayırlısı inşaalah.. oğluşunda tutmuştur hayırlısıylaSaat 8 bucukta siligi gordum bir saat sonra velan iliski oldu canim sor tabi onun icin buradayiz zaten