-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.321
Teşekkür ederim canım cevabın için öyle meraktayım ki erkek bebeğe düşkünlüğümden değil ikiz ihtimaline karşıFikrim yok malesef hepimizin kızı var sadece iki kişi erkek bebeğe hamile onlar görünce cvp yazacaklardır umarım
Aminn sizlerideee insannalah gonlumuzden gecen olurDualarımız seninle cnm Allahım gönlündekini senin kucağına almayı nasip etsin inşallah Aminnn
İkiz kardeşim var annem tarafından baya var ikiz saatler geçmiyor çok meraklıyım 7 şubatta 92Değerin çok yüksek ikiz olabilir mi acaba ama en doğrusunu Allah bilir Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Oooo maşallah sen de çıkma ihtimali de çok yüksek çünkü normal gebelikte değer ikiye katlar seninki dörde katlayarak gidiyor ikiz olabilir çünkü o değere göre kese görünmesi lazımdı hayırlısı inşallahİkiz kardeşim var annem tarafından baya var ikiz saatler geçmiyor çok meraklıyım 7 şubatta 92
11 Şubat ta 700
13 şubatta 2998 kese gözükmedi sabırsızlıkla bekliyorım
Amin inşallah bizimde gönlümüzdekini nasip etsin inşallah tüm arkadaşlarımınRabbim tüm minik yürek isteyenlere nasip etsin inşallahhh gebe olanlarında hayırlısıyla kucağına almasını nasip etsin
Canım insallah oğlun olmuş insallah şimdi namaz kılıp dua edecem sana canimmmm. Rabbim sana nasip eyler insallah canım. Namazını kılıp bol bol dua et. Canım bilmiyorum çok mutlu oldum.......Aminn sizlerideee insannalah gonlumuzden gecen olur
Amin inşallah bizimde gönlümüzdekini nasip etsin inşallah tüm arkadaşlarımın
Allah razi olsun sizden iyiki tanidim sizi gercekten allahim insnallah bende namazimi kilip bol bol dua edicemCanım insallah oğlun olmuş insallah şimdi namaz kılıp dua edecem sana canimmmm. Rabbim sana nasip eyler insallah canım. Namazını kılıp bol bol dua et. Canım bilmiyorum çok mutlu oldum.......
Ben de dedim hamilesin diye unuttun muAllah razi olsun sizden iyiki tanidim sizi gercekten allahim insnallah bende namazimi kilip bol bol dua edicemhic beklemiyodum ama Sen dedin bence hamilesin diye
Ayy Evet baslarda demistin dogru sevecenim iki gun once demisti nebilim degisik duygulardayim kafam karisitiBen de dedim hamilesin diye unuttun mu
Evetttttttt sira kardelen sonra Sen oyleydi demiSıra biz de Allah'ın izniyle
Önemli değil cnm şaka yapıyorum şu an hamilesin ya mühim olan seni çok iyi anlıyorum şu an kafan baya karışık bizi bırakma hamilesin diye sıra da biz varız Allah izin verirseAyy Evet baslarda demistin dogru sevecenim iki gun once demisti nebilim degisik duygulardayim kafam karisiti
Canim çocukların kayik macerasi tutmustu bugun.Yeni eve geldim
Cvp bekliyoruz senden meraktan çatladıkCanim çocukların kayik macerasi tutmustu bugun.Yeni eve geldim
Normal hamilelik 2 günde 1 kat artar canım.örneğin 1000 cikmissa 2 gun sonra 2000 çıkması lazimTeşekkür ederim canım cevabın için öyle meraktayım ki erkek bebeğe düşkünlüğümden değil ikiz ihtimaline karşı
Sorun canım.Testi gördüm masallah Allah tamamina erdirsin.Once ben sorayim idrarinda herhangi bir degisiklik olmusmu bugünlerdeCvp bekliyoruz senden meraktan çatladık
Bende 4 kata kadar çıkmış Rabbim hayırlısını versin inşallah o yavruları bırakıp işe nasıl giderim bilmiyorum ikiz olursaNormal hamilelik 2 günde 1 kat artar canım.örneğin 1000 cikmissa 2 gun sonra 2000 çıkması lazim