Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Değerin çok yüksek ikiz olabilir mi acaba ama en doğrusunu Allah bilir Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İkiz kardeşim var annem tarafından baya var ikiz saatler geçmiyor çok meraklıyım 7 şubatta 92
11 Şubat ta 700
13 şubatta 2998 kese gözükmedi sabırsızlıkla bekliyorım

İkiz kardeşim var annem tarafından baya var ikiz saatler geçmiyor çok meraklıyım 7 şubatta 92
11 Şubat ta 700
13 şubatta 2998 kese gözükmedi sabırsızlıkla bekliyorım
Oooo maşallah sen de çıkma ihtimali de çok yüksek çünkü normal gebelikte değer ikiye katlar seninki dörde katlayarak gidiyor ikiz olabilir çünkü o değere göre kese görünmesi lazımdı hayırlısı inşallah

Aminn sizlerideee insannalah gonlumuzden gecen olur
Canım insallah oğlun olmuş insallah şimdi namaz kılıp dua edecem sana canimmmm. Rabbim sana nasip eyler insallah canım. Namazını kılıp bol bol dua et. Canım bilmiyorum çok mutlu oldum.......
Amin inşallah bizimde gönlümüzdekini nasip etsin inşallah tüm arkadaşlarımın

Canım insallah oğlun olmuş insallah şimdi namaz kılıp dua edecem sana canimmmm. Rabbim sana nasip eyler insallah canım. Namazını kılıp bol bol dua et. Canım bilmiyorum çok mutlu oldum.......
Allah razi olsun sizden iyiki tanidim sizi gercekten allahim insnallah bende namazimi kilip bol bol dua edicem hic beklemiyodum ama Sen dedin bence hamilesin diye

Ayy Evet baslarda demistin dogru sevecenim iki gun once demisti nebilim degisik duygulardayim kafam karisiti
Önemli değil cnm şaka yapıyorum şu an hamilesin ya mühim olan seni çok iyi anlıyorum şu an kafan baya karışık bizi bırakma hamilesin diye sıra da biz varız Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…