Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Canim hakketen oynatcan ha.Testteki koyuluga demiyorum idrarin kendi rengine diyorum...
idrar rengine göre nasıl anlıcaz..yediğimiz bi gıda aldığımız bi vitamin bile rengi değiştiriyor canım..açık olduğu zamanki kimyasımı farklı ki acaba?

Nedemek istedin yani gecmi dolledi kizmi oluyo ozamn

idrar rengine göre nasıl anlıcaz..yediğimiz bi gıda aldığımız bi vitamin bile rengi değiştiriyor canım..açık olduğu zamanki kimyasımı farklı ki acaba?
Canim simdi ne vitamin kullaniyor ne antibiyotik.Elbetteki belli oluyor.Herzaman ayni gidayi almiyorsun sonuçta.Gida onemli değil.Aşırı sivi tuketmiyorsan belli olur zaten.Gebelik oncesi idrarin nasildi gebeyken nasil oldu o fark bile açıklayıcı bir durum

anladım canım rutin günlerden farklı bi renkteyse tahmin ediliyor..ayyy heyecanlı günler..rabbim iki meyveyide tattırsın herkese inşallah

silik çizgiyi gördükten kaç saat sonra ilişki oldu canım..ayyy bende herşeyi soruyorum..sıra bende yaa:)
Bana ozelden atmıştı testini hatirliyorum.Koyuyu yakalayinca 6 saatte bir yap nasil az bi farkla siliklesmeye baslarsa bilki çatlamış.Kiminin agrisiz çatlama oluyor.Yani 6 saat icinde iliski oldu bebegimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…