- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #105.321
Yakışır sev tabi ozellikle onların yanında sürekli böyle hitap et kıskanç fesatlarHepsi evlat hepsi Allah in emaneti. Bende sırf gorumceler yüzünden bu da erkek olsun istedim. Kiz nasip oldu. Oglumu aslan oğlum diye seviyorum,kızımıda prensesim diye severim
Evet cnm ya testleri bile zor yaptim denemeyi hic düşünemiyorumStresten de olmus olabilir canim evde birisi olunca test ve deneme ayrica zor oluyo bi düşün içinden nasil geliyosa öyle yap
Testte piki gördün mü yoksa daha yeni mi koyulaşmaya basladiKizlar dr gittim bugun yum takibi icin yum catlamis dedi ama testlerde daha yeni esitlenmeye basliyordu simdi napiyim ben iliski olsun mu olmasin mi L Laladunya K Khvekokusu20
Kurban olsun o gorumcelerin oğluna sonra da adına.
Gormedim cnmn attayim testimiTestte piki gördün mü yoksa daha yeni mi koyulaşmaya basladi
Keşke dün gitseydin doktora, benim şahsi fikrim deneme olmasın, çok silinmiş geldi bana bilemedimGormedim cnmn attayim testimi
Cnm aksilikler hep bwmi buldu bu haftalarda kayinbaba kaynanm bizdeler gidemwdim dun bigun sabah gittim.dr catlamis dedi.sivi gozukuyor sol tarafta dedi sağda yumurtalar buyukluge ulasmamis dedi deneme yapamayacagam galiba cnm esim iste evde kalabalik var zor olacak gibi geliyorKeşke dün gitseydin doktora, benim şahsi fikrim deneme olmasın, çok silinmiş geldi bana bilemedim
Bence de bu ayı geç canım, gelecek ay testin hafif koyulaşmaya başladığında doktora git o şekilde takip yap bence,Cnm aksilikler hep bwmi buldu bu haftalarda kayinbaba kaynanm bizdeler gidemwdim dun bigun sabah gittim.dr catlamis dedi.sivi gozukuyor sol tarafta dedi sağda yumurtalar buyukluge ulasmamis dedi deneme yapamayacagam galiba cnm esim iste evde kalabalik var zor olacak gibi geliyor
Tamm cnm Allah razibolsun hayirlisi ile al kucagina meleğini ya bide benim niye piklerim hic koyulasmiyor cnmBence de bu ayı geç canım, gelecek ay testin hafif koyulaşmaya başladığında doktora git o şekilde takip yap bence,
Amin Inşallah canim,,Bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum, bazı kişilerin gerçekten çok koyu olmuyor, zaten herhangi bi sorun olsa doktora gittiğinde görünürdü. O yüzden hiç düşünme bence. Artık kendini tanıyosun testlerde en koyu hali nasıl cikiyo biliyosun, ona göre yaparsın sorun olmazTamm cnm Allah razibolsun hayirlisi ile al kucagina meleğini ya bide benim niye piklerim hic koyulasmiyor cnm
Cnm tesekkur edrim Rabbim hayirlisi ile bir erkek evlat nasip etsin sana ve isteyenn tum.arkadaslarimaStresten de olmus olabilir canim evde birisi olunca test ve deneme ayrica zor oluyo bi düşün içinden nasil geliyosa öyle yap
Aynen cnm artik biliyorum testimiAmin Inşallah canim,,Bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum, bazı kişilerin gerçekten çok koyu olmuyor, zaten herhangi bi sorun olsa doktora gittiğinde görünürdü. O yüzden hiç düşünme bence. Artık kendini tanıyosun testlerde en koyu hali nasıl cikiyo biliyosun, ona göre yaparsın sorun olmaz
İyi demişsin canımEmin ol ki oğlu olanada yapılıyor. Benim 1 oğlum var. 3 görümcem var .onlarin toplamda 8 kızı var oğullari yok. Oğlumun cinsiyetini ögrendigimden beri sürekli sacma sapan dışlayıcı konuşuyorlar hemde oğlumun yanında yapiyorlar bunu. k.validem onlarin oğlu yok o yüzden kıskandiklarindan yapiyorlar diyor ama benim oğlumun ne suçu var. en son 3 kızi olan görümcem eşine dönüp yunus iyiki oglumuz yok degilmi yoksa o da umut gibi hiperaktif olurdu boyle cocuklari psikologa götüruyorlar zaten hep erkek cocuklari psikoloja gidiyor dedi. Okadar cok sinirlendimki oglumda rencide oldu. Sırf bu davranislari yüzünden cocuklarida o erkek diye oğlumla oynamiyorlar .oglumda aglıyor üzülüyor. Bir oğlun olsa havalara uçardın sallama diye tersledim şok oldu. Çok kaşındı burnuma getirdi adeta.
Amin canım benim,hayırlısıyla Rabbim nasip etsin insallahAynen cnm artik biliyorum testimivalla ne kadar zormus cnm ya rabbim hayirlisi ile hamile kalmayi nasip etsin bizlerede
25 mayis 2020 saat 21.00 çatlamaMerhaba
hanimlar ovulasyon testiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyetini ogrendiyseniz eger bana ozelden cat gununu ve saatini yazarmisiniz cinsiyetle ilgili bi hesap yapilacak acaba dogruluk payi varmi kontrol edelim yardimci olmak istiyen bana ozelden yazabilir simdiden tskler
Kiz gunu25 mayis 2020 saat 21.00 çatlama
16 ocak saat 11:00 hangisi acaba?Kiz gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?