- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #105.001
Canım doktor bana yumurta çatladıysa erkek olur zaten demişti deneyin bence aöa siz bilirsiniz tabi sağa yatma erkek duası felan yapın okur inş streste yapmayınArkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum. Doktora geldim yumurtam dün gece çatlamış ne yapayım şimdi ilişki olsun mu erkek bebek için. Kaçırdım mı hep doktor yüzünden bana daha çok var demişti dün.
Bence çatlama olunca asidik oluyor vajina derlerArkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum. Doktora geldim yumurtam dün gece çatlamış ne yapayım şimdi ilişki olsun mu erkek bebek için. Kaçırdım mı hep doktor yüzünden bana daha çok var demişti dün.
Doktora söyledin mi erkek bebek için denenlme yapacağını,şu durumda ne dedi onu merak ettim sorduysanArkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum. Doktora geldim yumurtam dün gece çatlamış ne yapayım şimdi ilişki olsun mu erkek bebek için. Kaçırdım mı hep doktor yüzünden bana daha çok var demişti dün.
Gözün aydın sağlıkla al oglusunu kucağına senin adına çok sevindimCanım doktor bana yumurta çatladıysa erkek olur zaten demişti deneyin bence aöa siz bilirsiniz tabi sağa yatma erkek duası felan yapın okur inş streste yapmayın
Karbonatlı su yapıp ilişki öncesi olsa mi denemeArkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum. Doktora geldim yumurtam dün gece çatlamış ne yapayım şimdi ilişki olsun mu erkek bebek için. Kaçırdım mı hep doktor yüzünden bana daha çok var demişti dün.
Allah razı olsun canım rabbim herkesin içindeki hayırlı niyetler acilen kabul etsin amiiin amiiinGözün aydın sağlıkla al oglusunu kucağına senin adına çok sevindimtopikte çok katilamasamda takipteyim.Allahim hepinizin gönlüne göre versin ins dualarım sizlerle
Öyle bir şey yok dedi afra tafra yaptı.Doktora söyledin mi erkek bebek için denenlme yapacağını,şu durumda ne dedi onu merak ettim sorduysan
Yaptım gitti arkadaşlar. Şu an yatakta belimin altında yastık yatıyorumGazamız mübarek olsun.
Çatlamadan 1 gün sonra mı oldu yani deneme canımYaptım gitti arkadaşlar. Şu an yatakta belimin altında yastık yatıyorumGazamız mübarek olsun.
Benim ilk gittiğim doktor özel muayenesi var hatta onun gelen baya hastaları bunun için geliyorlar ama ikinci gittiğim bi tersledi eşimi çok kötü olmuştu bizde artık söylemedin sadece 6 aydın deniyoruz olmuyor yumurta takibi ile yapacağız dedik öyle olduÖyle bir şey yok dedi afra tafra yaptı.
Ha pardon 12 saat falan olmuş oluyoArkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum. Doktora geldim yumurtam dün gece çatlamış ne yapayım şimdi ilişki olsun mu erkek bebek için. Kaçırdım mı hep doktor yüzünden bana daha çok var demişti dün.
Merhaba bebeğinizin cinsiyetinin anneyle hiçbir alakası yoktur bunu belirleyecek olan babadan gelecek kromozomdur.benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Benim dün alşam veya gece çatladı.Çatlamadan 1 gün sonra mı oldu yani deneme canım
Evet canım bizimkisi ihtimal artırma sadeceMerhaba bebeğinizin cinsiyetinin anneyle hiçbir alakası yoktur bunu belirleyecek olan babadan gelecek kromozomdur.
Hayırlısı olsun inşallah oğlun tutunurBu arada eş
Benim dün alşam veya gece çatladı.
Ya bu doktorlari da anlamıyorum,bide burundan kıl aldirmiyorlar ya,yoksa bilimsel yöntemler neden var internette.biz de biliyoruz yarı yarıya olasılık.instagram da bı doktor var kadın söylüyor yum zamanı erkek yum dan 2-3 gün öncesi kız diye,yoksa söyleyen doktorlar neden yazıyor sayfalarindaÖyle bir şey yok dedi afra tafra yaptı.
Gönlündeki gobusune gelsin insYaptım gitti arkadaşlar. Şu an yatakta belimin altında yastık yatıyorumGazamız mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?