- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #104.921
Dimi yaaa işte herşey Ya Nasipİnşallah canımmm, bak ikimizde kasımda deneme düşünüyorduk, sana tutmadı benmki dültğ ikimizede nasip olmadı, bunda bana bidahaki ay sana Rabbim bizi müjdelendirsin inşallah
Merhaba canım hangi duayı banada atar mısınKızlar bak muhakkak ilişki öncesi o dışarı muhakkak yapın o duaların garantisi var gerçekten deneyen herkesin olmuş ama eşinizde okuyacak rabbim herkesin gönlündekini versin inş
Canım merhaba deminden beri yazılarını okudum senin zamanlaman tam yani zaten spermler vücuda girince öyle hemen girip döllenme olmuyor ki bir iki saatte felan döllenme gerçekleşiyor o zamanda hesaplamalar tutmuş oluyor gibi yumurta dollenmeye hazır bekler inşallah ayaklarını kaldırıp bı yarım saat beklemissindir y kromozomu yanierkek spermler hızlı olduğu için hali hazırda bekleyen yumurtayı döller bide vajinal duş vardı ilişkiden yarım saat önce karbonatlı su ile vajinani yikiyorussun alkali bir hale gelmesi için y kromozomu alkali ortamda daha çabuk ilerlemiş ben yapmadım daha ovulasyon testi yapıyorum ama deneme günü yapacağım inşallah Allah gönlümüzdekini hayırlısıyla sağlıkla versinKızlar L Laladunya ve R rana20 ye güvendim ve dığru çıktıSize yazdıktan sonra saat 8i çeyrek geçe şekersiz sert türk kahvesi yaptım eşime, soğuk bölgesel duş yaptı, namazımızı kıldık saat 9a geliyordu deneme olduuu Aşşayadenemeden sonraki testlerimi atıcam kesin förebilim diye 2 tane aynı anda yaptım, net açılma var yani çatlamıştı sizin açılma gördüğünüz testte, hayırlı olsun inşallah, eşim o kadar stres yaptıki kizlar resmen denemeyi zor yaptık Rabbim inşallah sağlıklı sıhatli bi oğlan nasip eder hepimizede kurtatırız bu yükten Çok dua edin bana, zamanlamada içime sindi çok şükür, ama buda tutmazsa yada düşerse daha yapmicam kızlar
Çokkk teşekkür ederim yazdıklarınız iyi geldiiiCanım merhaba deminden beri yazılarını okudum senin zamanlaman tam yani zaten spermler vücuda girince öyle hemen girip döllenme olmuyor ki bir iki saatte felan döllenme gerçekleşiyor o zamanda hesaplamalar tutmuş oluyor gibi yumurta dollenmeye hazır bekler inşallah ayaklarını kaldırıp bı yarım saat beklemissindir y kromozomu yanierkek spermler hızlı olduğu için hali hazırda bekleyen yumurtayı döller bide vajinal duş vardı ilişkiden yarım saat önce karbonatlı su ile vajinani yikiyorussun alkali bir hale gelmesi için y kromozomu alkali ortamda daha çabuk ilerlemiş ben yapmadım daha ovulasyon testi yapıyorum ama deneme günü yapacağım inşallah Allah gönlümüzdekini hayırlısıyla sağlıkla versin
Insallah gonlundeki haberi duyarsin canimKızlar yarın hastaneye gidecem dualarınıza benide katın güzel haberler le gelirim insallh
Insallh cnm sağol:)Insallah gonlundeki haberi duyarsin canim
Benimde hafta sonuna denk geliyor. Cuma Sabah doktora gidecem ortalama kaç saat sonra çatlar diye fikir alacam. Hafta sonuna denk gelmesinden korkuyordum öyle oldu.Kızlar bende bugün yumurta akı kıvamı yoğun akıntıyı gördüm, kaldı 3 4 günüm yumurtlamaya inştest yapıyorum henüz testlerde bişey yok bakalım, büyük ihtimal bu defa doktora gidemicem cumartesi pazara denk gelecek çünkü ama düz yaparım saplık olsun, nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden ama heycanlandım yine
Arkadaşlar bir de şu karbonatlı suyla vajinal duş meselesi kafama çok takılıyor. Yapsam mı bilemiyorum. Enfeksiyon riski oluşturabilir e benim de antibiyotik direnci var enfeksiyon olsam ilaç bende etki etmiyor. O riski alsam mı bilemiyorum?
Canım senin deneme hazırlıkları nasıl gidiyorDuştan ziyada eğer kuruluk yapmıyorsa deneme günü fitil kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Sen hangisi içine sinecekse onu yap.
Bio kadindan mi bahsediyosun canimDuştan ziyada eğer kuruluk yapmıyorsa deneme günü fitil kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Sen hangisi içine sinecekse onu yap.
Canım senin deneme hazırlıkları nasıl gidiyor
Ben neopenotran kullanıyorum o kuruluk yapmadı bendeBio kadindan mi bahsediyosun canim
Tmm canimBen neopenotran kullanıyorum o kuruluk yapmadı bende
Canım inşallah hayırlı haberle gelirsinKızlar yarın hastaneye gidecem dualarınıza benide katın güzel haberler le gelirim insallh
Geçen ay doktor vermişti onu bana. Enfeksiyon için. 7 tane kullandım bitti. Bir daha almadım.Ben neopenotran kullanıyorum o kuruluk yapmadı bende
Canım naptın dünden beri ilk kez giriyorum. Bebek bu ara beni gene zorlamaya başladıÖzelden bana at ben direk atarım sana aşkolsun ne dolandırcaz o kadar
Canım naptın gittin mi hastaneyeKızlar yarın hastaneye gidecem dualarınıza benide katın güzel haberler le gelirim insallh
Canım sonraki testlerin ne durumda inşallah tamamen silinmiştirKızlar L Laladunya ve R rana20 ye güvendim ve dığru çıktıSize yazdıktan sonra saat 8i çeyrek geçe şekersiz sert türk kahvesi yaptım eşime, soğuk bölgesel duş yaptı, namazımızı kıldık saat 9a geliyordu deneme olduuu Aşşayadenemeden sonraki testlerimi atıcam kesin förebilim diye 2 tane aynı anda yaptım, net açılma var yani çatlamıştı sizin açılma gördüğünüz testte, hayırlı olsun inşallah, eşim o kadar stres yaptıki kizlar resmen denemeyi zor yaptık Rabbim inşallah sağlıklı sıhatli bi oğlan nasip eder hepimizede kurtatırız bu yükten Çok dua edin bana, zamanlamada içime sindi çok şükür, ama buda tutmazsa yada düşerse daha yapmicam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?