- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.941
Rüveydam canım tefriciye duam bitti, allah kabul etsin, allah sana ve isteyen herkese sağlıklı ve salih bir erkek çocuk nasip etsin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneme yapacagın aydan 1 ay önce yapabilirsin canımArkadaşlar bir de şu karbonatlı suyla vajinal duş meselesi kafama çok takılıyor. Yapsam mı bilemiyorum. Enfeksiyon riski oluşturabilir e benim de antibiyotik direnci var enfeksiyon olsam ilaç bende etki etmiyor. O riski alsam mı bilemiyorum?
Zeyno19 canım ben ilişki yaşadım, akşam 11 de ilk silinme oldu sonra ilişki oldu, eşim çok stres yaptı, sonra saat 1 gibi tekrar ilişki oldu, sabah test yaptığımda hala tam silinmemişti test, tutmuşmudur senceCanım sonraki testlerin ne durumda inşallah tamamen silinmiştir
Sabah yaptım abla evde değilim şimdi fotosunuda çekmiştim, silinmişti tamamen, benim zaten hiçbizaman sonradan koyulaşma durumu filan olmadı, tesflerim temiz yani yumç geliyor çatlıyor bitiyorCanım sonraki testlerin ne durumda inşallah tamamen silinmiştir
Ozaman zamanlaman cok güzel olmuş canım Rabbim nasip etsin inşallahSabah yaptım abla evde değilim şimdi fotosunuda çekmiştim, silinmişti tamamen, benim zaten hiçbizaman sonradan koyulaşma durumu filan olmadı, tesflerim temiz yani yumç geliyor çatlıyor bitiyor
Testlerini atabilirsen at bakayım canım tam silinmedi derken pik halde degil dimi, t c den silik miydiZeyno19 canım ben ilişki yaşadım, akşam 11 de ilk silinme oldu sonra ilişki oldu, eşim çok stres yaptı, sonra saat 1 gibi tekrar ilişki oldu, sabah test yaptığımda hala tam silinmemişti test, tutmuşmudur sence
Sıra bekliyorum cnmCanım naptın gittin mi hastaneye
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımZeyno19 canım ben ilişki yaşadım, akşam 11 de ilk silinme oldu sonra ilişki oldu, eşim çok stres yaptı, sonra saat 1 gibi tekrar ilişki oldu, sabah test yaptığımda hala tam silinmemişti test, tutmuşmudur sence
Ay hadi gönlündekini duyarsın inşallah habersiz koyma biziSıra bekliyorum cnm
Ay hadi gönlündekini duyarsın inşallah habersiz koyma bizi
Canım naptın hayırlı haberler insaallahSıra bekliyorum cnm
Akşam Saat 7 de çatladı eminim, sonra gece saat 10 da testi yaptım t silikleşmiştiTestlerini atabilirsen at bakayım canım tam silinmedi derken pik halde degil dimi, t c den silik miydi
Saat gece 10 dan sonra yaptığım testten sonra saat 11 de ilişki oldu, aynı gece 1 de de ilişki oldu canımTestlerini atabilirsen at bakayım canım tam silinmedi derken pik halde degil dimi, t c den silik miydi
Acaba test silikleştikten sonra iki defa ilişki olması kötü mü oldu, bu iki ilişkiden sonra sabah test yaptığımda hala T kısmı C kısmından silikti ama tam silinme olmamıştı tümüyle kaybolmamıştı T kısmıTestlerini atabilirsen at bakayım canım tam silinmedi derken pik halde degil dimi, t c den silik miydi
Yeni çıktım göstermedi kızlar
Cnm hiç tahmindede mi bulunmadı aslında net belli olacak haftadasınız dimi
Bende merakıma yenilip salı günü gidecem 14 haftalık olacak .Yok bulunmadı
canım devlet mi özel mi15 haftalık benimde ama söylemdi işte nasip erkek olsaydı söylerdi diyorum kendimce
Devlet ama üniversite hastanesicanım devlet mi özel mi