- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #104.801
Ya benim ultra pikti saat 3 te akşam 9 gibi ilişki oldu mu 11 de çatladı yumurtaBu kişinin pik süresine göre değişiyor ama bence ultra pik erkek bebek ihtimalini daha arttırıyor gibi geliyor
Son zamanlarda gruptaki çoğu arkadaşın silinmede oldu ve çoğu kız bebek
Ultra piktemi yapayım yaniiiBu kişinin pik süresine göre değişiyor ama bence ultra pik erkek bebek ihtimalini daha arttırıyor gibi geliyor
Son zamanlarda gruptaki çoğu arkadaşın silinmede oldu ve çoğu kız bebek
Zamanlama çok iyi benceYa benim ultra pikti saat 3 te akşam 9 gibi ilişki oldu mu 11 de çatladı yumurta
Tek ilişki mi canımYok canım ultra pikken oldu
Keşke devam etseydin canım aşama aşama görmek iyi olurdu ama sağlık oldun deneme olacak mı bu ayGece 1 de uyuyakaldım sabah kalkıp yaptımen son onuda attım canım, acaba geçtiğimi ultrapikim
İyi bari kız artık tecrübe kazandık tabi yakında prof oluruzVar var akıllandıkpazartesi akşamı yaptık en son yani 15.gün yapmış olduk çatlama zamanına kadar en az 3 günlük olacak
Piklerin kaç saat sürüyordu canım senin?Ya benim ultra pikti saat 3 te akşam 9 gibi ilişki oldu mu 11 de çatladı yumurta
Kedinlikle bi oğlan yapana kadar bu iş tamamdır, 40 üniversiteye bedelİyi bari kız artık tecrübe kazandık tabi yakında prof oluruz
3 günde iyi bence
Kuzu ben bundan sonra ultra pik ve 3 4 saat öncesini deneyeceğim her ay bir yöntem deneyerek yola devm ediyorum biliyorsunUltra piktemi yapayım yaniiibak şimdi aklımda yine deli sorular
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah devam et sen teste bakalım akşamaEvet canım olacak akşama artk bakalım nasipte ne varsa
Bak şimdi ya yaptığın işmiiiKuzu ben bundan sonra ultra pik ve 3 4 saat öncesini deneyeceğim her ay bir yöntem deneyerek yola devm ediyorum biliyorsun
Ekim de ultra pikten 2 saat sonra ilk açılma olduğunda oldu tutmadı
Bu ay ultra pikten 9 saat önce ve ultra pikten 1 saat sonra oldu yine tutmadı artık önümüzdeki ay evde olursam kesin ultra pikten 3 4 saat önce yada tam pik anından denicem
Sen beni boşver ben umutsuz vakayımmmBak şimdi ya yaptığın işmiii
Evet canımTek ilişki mi canım
Bn erkek bebek için yapmadım kız istedimZamanlama çok iyi bence
Ortalama 9 10 saat canım ultra pikPiklerin kaç saat sürüyordu canım senin?
Canım senin kaç çocuk var birde kaç aydır tutmuyor benimde 6 ay tutmadı artık tamamen umudumu kesmiştim hatta doktor kontrolü olduğu halde bir tanesi ama ensın yumurta takibi yaptım öyle oldu doktor kontrolü ileSen beni boşver ben umutsuz vakayımmmsen içinden geldiği gibi yap her ne denersen dene kaderinde olan gelecek canım
Canım 2 kızım varCanım senin kaç çocuk var birde kaç aydır tutmuyor benimde 6 ay tutmadı artık tamamen umudumu kesmiştim hatta doktor kontrolü olduğu halde bir tanesi ama ensın yumurta takibi yaptım öyle oldu doktor kontrolü ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?