- 30 Ocak 2019
- 1.431
- 1.563
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #104.741
Kızlar bak muhakkak ilişki öncesi o dışarı muhakkak yapın o duaların garantisi var gerçekten deneyen herkesin olmuş ama eşinizde okuyacak rabbim herkesin gönlündekini versin inş
Evet evet muhakkak ikisinde de oku biraz zamandan sonra ikinci ara yı verilmiştik bide iki rekat namaz kılmıştım hacet namazıCanım senin iki deneme demiştin sanırım ikisinde ayrı ayrı okudunuz mu duaları yoksa sadece ilkte mi okudunuz?
Canim ovulasyon testi kullandinmiMerhaba bayanlar bende 16 haftalık hamileyim iki kızım var gonur ister buda erkek olsun tabi önce sağlıklı olsun USG bakarmisiniz
Beni soruyorsan canım ben kullanmadım doktor kontrolünde olduCanim ovulasyon testi kullandinmi
Kiz mi erkek mi cinsiyet.ogrenme bu abla da çok iyi yakalıyorİsmi ne canım teşekkürler
Evet evet muhakkak ikisinde de oku biraz zamandan sonra ikinci ara yı verilmiştik bide iki rekat namaz kılmıştım hacet namazı
10.günden sonra canımSenin kaçıncı gün çıkmıştı canım?
Öyle oldu biraz canım hayırlısı olsun inşallah yine tutmadı da zaten
Canım ben eşit görüyorum
Tamam canım başlıyoruz o zaman. Rüveyda mi ismin yoksa nickini söyleyip mi başlayalım duayaKizlar iyi aksamlar ben namazimi kildim baslayabilirsiniz Allah razı olsun hepinizden dualarimiz kabul olsun muradimizi versin Rabbim
Kiz mi erkek mi cinsiyet.ogrenme bu abla da çok iyi yakalıyor
Ona baktırdım zaten erkek dedi canin
Yapmak lazım kesinlikleKızlar şimdi aklıma geldi ben bu namazı hamileliğim başlarında önce teşbih namazı kılıp sonra bu u kılmıştım ve normalde bi gece yeterli yazıyordu ben 7 gece kıldım bir arkadaş tavsiye etmişti erkek bebek için yapmış rüyalarında bu namaz bittiğinde duan kabul oldu demişler
Birde bu var hergece bir defa okudum Demirleri Eriten, Suları Donduran Eşsiz Bir Dua
Ayrıca kızlar duaların şöyle bir güzelliği var dualarını yaptığın zaman eğer olacağı yoksa da rabbim gönlüne ferahlık veriyor huzur ve mutluluk veriyor ben bunu her zaman yakından yaşadım
Evet dahada koyulasmis 3 saatte bir yap canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?