- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.161
☹Cnm benimde üçüncü kızımda 2aylıkken sağ kasığımda pıt pıt atıyordu herkes erkek. Erken oynar dedi ama kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
☹Cnm benimde üçüncü kızımda 2aylıkken sağ kasığımda pıt pıt atıyordu herkes erkek. Erken oynar dedi ama kız
Ben söyleyeyim canım kız istedim ya ben kız istiyorsan çatlama gününü değerlendir dedi ve kola iç dedi bol bıol erkek için yumurtlama günü ilişki olacak çatlama günü olmayacak dediBeslenme ile ilgili neler paylaştı peki? Bir sakıncası yok ise bizimle paylaşır mısınız
Aynen çatlama günü kız diyor, sende mi planlama yaptın, hamilesin sende, Allahım gönlündekini versin inşBen söyleyeyim canım kız istedim ya ben kız istiyorsan çatlama gününü değerlendir dedi ve kola iç dedi bol bıol erkek için yumurtlama günü ilişki olacak çatlama günü olmayacak dedi
Evet ama bnim erkek oldu galiba bnde pek tutmadıAynen çatlama günü kız diyor, sende mi planlama yaptın, hamilesin sende, Allahım gönlündekini versin inş
Bence tam tersi olmalı çatlama günü erkek yumurtlama başlayınca kız kola konusunu da ben tersi olarak biliyorumBen söyleyeyim canım kız istedim ya ben kız istiyorsan çatlama gününü değerlendir dedi ve kola iç dedi bol bıol erkek için yumurtlama günü ilişki olacak çatlama günü olmayacak dedi
Öyle canım benimle keşfedeceğizBence tam tersi olmalı çatlama günü erkek yumurtlama başlayınca kız kola konusunu da ben tersi olarak biliyorum
Ultrason resminden erkeğe mi benzettiEvet ama bnim erkek oldu galiba bnde pek tutmadı
Evet canım ramziye göre erkek dedilerUltrason resminden erkeğe mi benzetti
Ramzi herkesde tutmuyor ki bana çok saçma geliyor zaten.Evet canım ramziye göre erkek dediler
Kadına ultrason resmini attım kız dedi adım adım annelik var ona attım erkek dediRamzi herkesde tutmuyor ki bana çok saçma geliyor zaten.
Bak hepsi farklı diyorKadına ultrason resmini attım kız dedi adım adım annelik var ona attım erkek dedi
Bu sayfanın çok yanıltıgı oldu söyleyim de sonradan hayal kırıklığı olmasın canım bana beş sayfa kız dedi erkek bebeğim kesinlikle yalan o sayfalarCinsiyet tahmini kesin sayfasından
Ay sana da mı kız dediBu sayfanın çok yanıltıgı oldu söyleyim de sonradan hayal kırıklığı olmasın canım bana beş sayfa kız dedi erkek bebeğim kesinlikle yalan o sayfalar
Adım adım bana yüzde 80 kız dedi ana erkek bebeğim beş arkadaş sorduk hiç birini bilemediKadına ultrason resmini attım kız dedi adım adım annelik var ona attım erkek dedi
Sadece o sayfaya mı sordunuz acabaAdım adım bana yüzde 80 kız dedi ana erkek bebeğim beş arkadaş sorduk hiç birini bilemedi
Bi arkadaşa kız demiş erkek bebeği ben inanmayın diye söylüyorum sonrası büyük hayal kırıklığıAy sana da mı kız dedi
Haklısınız valla 2 sayfa biri kız dedi biri erkek zaten başka ihtimal yokBi arkadaşa kız demiş erkek bebeği ben inanmayın diye söylüyorum sonrası büyük hayal kırıklığı
Allah’ın takdirinin ötesi yok canım sadece buna inan sonunda üzülsen de sonuç değişmiyor ki Rabbim evlat vermiş kaderini yazmış siz nasıl bilelim kız erkek olsun olanların da denk gele yoksa yöntem teori hepsi boşHaklısınız valla 2 sayfa biri kız dedi biri erkek zaten başka ihtimal yok
Haklısın Rabbim isteyene kız isteyene erkek verir peki son kez şey sorayım rüyasında altın bileklik çeyrek filan gören oldu muAllah’ın takdirinin ötesi yok canım sadece buna inan sonunda üzülsen de sonuç değişmiyor ki Rabbim evlat vermiş kaderini yazmış siz nasıl bilelim kız erkek olsun olanların da denk gele yoksa yöntem teori hepsi boş
Gönlünden geçen nasip olsun inşallahÖyle canım benimle keşfedeceğiz