- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.181
Ben oglumda gördümHaklısın Rabbim isteyene kız isteyene erkek verir peki son kez şey sorayım rüyasında altın bileklik çeyrek filan gören oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oglumda gördümHaklısın Rabbim isteyene kız isteyene erkek verir peki son kez şey sorayım rüyasında altın bileklik çeyrek filan gören oldu mu
Yaaa gerçekten mi altın neydi kolye mi küpe miBen oglumda gördüm
Aslinda pik ve çat zamani degerlendiriyoruz neden sadece yum günü dedi acaba hatta ilk silik gördüğümüzde daha garanti geliyo bize amaBen söyleyeyim canım kız istedim ya ben kız istiyorsan çatlama gününü değerlendir dedi ve kola iç dedi bol bıol erkek için yumurtlama günü ilişki olacak çatlama günü olmayacak dedi
Çatlama günü mu degerlendirdin canim sadeceEvet ama bnim erkek oldu galiba bnde pek tutmadı
Ben de aynı durumdayim hap başladım canımKızlarrr ne yaptım biliyor musunuz çok takıyordum iki kızım var ne olacak ne olacak sonra gittim spiral taktırdımEvet yaptırdım böyle hamile kalmak istemedim sağlıklı bi gebelik olmaz diye düşündüm felaket takılıyordum çünkü dayanmam diye gittim taktırdımAllah beni affetsin çocuklarım büyüsün sonra isteyeyim dedim biri 5 diğeri 2 yaşında ben de çalışıyorum evladın kızı erkeği olmaz biliyorum ama ben çok istiyorum diye kendimi çok suçlu hissettim
Çeyrek altın gördüm bilezik gördüm küpe gördümYaaa gerçekten mi altın neydi kolye mi küpe mi
Altın alyans gördüm bende altın kız derler amaÇeyrek altın gördüm bilezik gördüm küpe gördüm
Peki oğlunuz mu olduÇeyrek altın gördüm bilezik gördüm küpe gördüm
Valla kızımda altın görmedim hiçAltın alyans gördüm bende altın kız derler ama
Evet canımPeki oğlunuz mu oldu
Yumurtalara ve çatlama anı süresi kısa ise yumurtlama yı değerlendirmek mantıklı aslındaAslinda pik ve çat zamani degerlendiriyoruz neden sadece yum günü dedi acaba hatta ilk silik gördüğümüzde daha garanti geliyo bize ama
Canım nasılsınYumurtalara ve çatlama anı süresi kısa ise yumurtlama yı değerlendirmek mantıklı aslında
Erkek gibi saglıkla gelsinvajinal ultrason cinsiyet tahmini yaparmısınız?
Hayırlısı. Teşekkür ederim.Erkek gibi saglıkla gelsin
Anlıyor musun usg den canım :)Erkek gibi saglıkla gelsin
Vajinalda sagda gözüken sagda solda gözüken soldadır canım karından usg de sagda gözüken solda,, solda gözüken sagdadır tam tersi yaniKızlar vajinal ultrason da sağ da olan normal olan ultrason da solda çıkan aslında sağ mı oluyor