- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.101
Hoşbuldum canım nasılsınHosgeldinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canım nasılsınHosgeldinn
Cok sukur iyiyim canim benim, sen nasilsinHoşbuldum canım nasılsın
Bende iyiyim şükür canım,, bu seneden hiçbişey anlamadım kendime gelmeye çalışıyorumCok sukur iyiyim canim benim, sen nasilsin
Hepimiz ayni durumdayiz galiba sonumuz hayrolsun, yeni yıl hayırla gelsin insallahBende iyiyim şükür canım,, bu seneden hiçbişey anlamadım kendime gelmeye çalışıyorum
İnşallah canım amin. Zorlanıyor musun artık son zamandasınHepimiz ayni durumdayiz galiba sonumuz hayrolsun, yeni yıl hayırla gelsin insallah
En basindan beri cok zor canim gun sayiyorum artik rahat bi gunum gecmedi ki, hem bulantilar hem agri sanci, sabrediyorum bakalim☹İnşallah canım amin. Zorlanıyor musun artık son zamandasın
Allah Allah neden öyle oldu acaba bu sefer canımEn basindan beri cok zor canim gun sayiyorum artik rahat bi gunum gecmedi ki, hem bulantilar hem agri sanci, sabrediyorum bakalim☹
Digerleri de boyleydi kuzum, hatta bu onlara gore daha hafif bile diyebilirim, sen dusun artikAllah Allah neden öyle oldu acaba bu sefer canım
Ayy canım yaaa senin zorlu oluyo ozman Rabbim yardımcın olsun cok az kalmış saglıkla gelsin inşallahDigerleri de boyleydi kuzum, hatta bu onlara gore daha hafif bile diyebilirim, sen dusun artik
Amin insallah kuzum Allah razi olsun ❣Ayy canım yaaa senin zorlu oluyo ozman Rabbim yardımcın olsun cok az kalmış saglıkla gelsin inşallah
Hoşgeldin cnm eflatun seni 2021annelere ekledi belki görür gelir diyeSelaaamm ben geldimmmm
Gördüm geldim canımHoşgeldin cnm eflatun seni 2021annelere ekledi belki görür gelir diye
Cnm pikken mi olmasi gerekir yoksa silinincemi kafalar karşıtı valllaPikken ve silinince canim. 19.00-19.30 arasi olmustu ilk iliski. 21.30 da catlamisti
Hoş geldinnnSelaaamm ben geldimmmm
Hoşbuldum canımHoş geldinnn
İki gebeliğini karşılaştırma bacım bak benim ilki felaketti ikinci rahattı ikisi de kız..ilk gebeliğe sadece geçerli yaptığım yorumlar..Mesala ablamın ilk hamileliği iyiydi erkek ikincisi çok zordu erkek oda yani çevremde bildiğim kadarıylada bu yorumum sadece ilk gebelik için geçerli..İlk gebeliğimde çok yaşlı bi teyze de demisti ooo çok çıkarıyor (ayıptır söylemesi çünkü sadece bulantı değil diğeride olmalı)bunun bebeği Kiz..Buarada 20 haftaya kadar erkek demişlerdi..Ben kizimda öyleydim şimdiki gebeligimde öyle geçiyor uyku hariç bide ilk gebeliğimde daha duygusaldim. Arkadaşım benden 4 hafta önde aynı doktora gidiyoruz yüzündeki sivilceleri sormuş erkek bebekte oluyormuş demiş dr. bide daha 8 haftalıkken bebek pit pit atıyorsa oda erkekmiş bunda ikiside tutuyor geçen hafta öğrendi cinsiyetini erkekmiş
Yok bacım ilkine bak dikkat et..Ama abartanlara değil bak direk gözlemle ben hiç yanılmadım suanakadar ilk gebelik ama..Bazıları abartıyor ay çok bulantım var diye onları söylemiyorum ilk kıza hamile olanlar bilir yatıp halsiz düşüp çok fazla bulantı olur pek dermanı olmaz bunu da yine hormona bağlıyorum..Allah allah ama sanki herkeste farklı ya