- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ults.anlamiyorum cnm ama erkek hisettimVar mi tahmini olan arkadaşlar
Teşekkür ederim cnmUlts.anlamiyorum cnm ama erkek hissettim
Rabbim kalbindekini versin cnm dr tahminde bulundumu birde kac haftalikTeşekkür ederim cnm
Ozman cnm 2 hafta daha bekle belli olurYok sormadım oda bisey demedi 1 hafta onde giriyormuş 12+3
Amiinn cnm insallh isteywn herkese nasip olsunOzman cnm 2 hafta daha bekle belli olur
insallah hayirli sağlıklı bir oğlusun olur
Var mi tahmini olan arkadaşlar
Kızlar ben geçen hafta doğum yaptım sağlıkla aldım kuzumu kucağıma Rabbime şükürler olsun miniğim yanımda uyuyor şimdi missss kokuyor mis .erkek bebek derdi falan bırakmıyor
Rabbim size de gönlünüzdekini nasip etsin sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Insallh cnmhayırlısıylaErkek skull teorisine göre yorum yapıyorum son zamanlar ona taktım
Hayırlı evlat olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah
Saolun kızlar Allah razı olsunRabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin kuzucuğa
Ay evettt sorma yaa zaman su gibi .bende dün düşündüm o test zamanı deneme için eşimi işten çağırdığım günn ah ah dün gibiydi .ocakta düşünüyordum ama Mart sonu tuttuMaşaallah hayırlı evlat olsun inşaallah daha ilk deneme yapacağınız Ocak ayını saydığınız zamanı hatırlıyorum zaman ne çabuk geçiyor tabi ben o zamanlar yazmasamda pür dikkat gurubu okuyordum.
Kaçıncı kızAy evettt sorma yaa zaman su gibi .bende dün düşündüm o test zamanı deneme için eşimi işten çağırdığım günn ah ah dün gibiydi .ocakta düşünüyordum ama Mart sonu tuttu
Kısmet
Şimdi onu 10 erkeğe değişmem
O teoride ne cnnErkek skull teorisine göre yorum yapıyorum son zamanlar ona taktım
gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallahKızlar ben geçen hafta doğum yaptım sağlıkla aldım kuzumu kucağıma Rabbime şükürler olsun miniğim yanımda uyuyor şimdi missss kokuyor mis .erkek bebek derdi falan bırakmıyor
Rabbim size de gönlünüzdekini nasip etsin sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsungözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
O teoride ne cnn
HosgeldinnSelaaamm ben geldimmmm