- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #103.761
Sağlıkla doğsun inşallah gün geçtikçe dahada merak ediyorum öğrenince buraya yazarım ama hiç erkek hissetmiyorum yaEvet kızım olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla doğsun inşallah gün geçtikçe dahada merak ediyorum öğrenince buraya yazarım ama hiç erkek hissetmiyorum yaEvet kızım olacak
Sen kaçıncı haftadasın ben erkek bu diyordum çünkü ne bulantı ne kusma sürekli et tatlı aşerme ilk kızımdan bambaşka bir gebelikti kader güldü banaSağlıkla doğsun inşallah gün geçtikçe dahada merak ediyorum öğrenince buraya yazarım ama hiç erkek hissetmiyorum ya
Benim gittiğim doktorun hiç haberi yokmuş diyetten alkali sudan felan. Yaptıklarımı anlattım not aldı aa öyle mi ne güzel bilgiler felan dedi. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Yok kuzum yaaa bildiğin kızCanım bence sen başka bi doktora daha gözük erkeğe gercekten benziyo.
8.haftamdayim ama dr hesabına göre 10.hafta ben kızımda hep kustum bundada kusuyorum o yüzden belirti aynı olunca buda kız olacak diyorumSen kaçıncı haftadasın ben erkek bu diyordum çünkü ne bulantı ne kusma sürekli et tatlı aşerme ilk kızımdan bambaşka bir gebelikti kader güldü bana
Aynen öle zaten sadece tutanları paylaşıyorlar arka planı bilmiyoruz yüzde elli ihtimal her türlü var biz kendimizi kandırıyoruz , oraya basbayağı pipi çizmiş bencede o bebek erkekBu arada ben hamile kaldıktan sora hesaplattım yüZde 85 erkek dedi benimde 3. Kızım olucak
Senin kaç aylık belki pipisini gizliyordur allah büyük duaya devamSen kaçıncı haftadasın ben erkek bu diyordum çünkü ne bulantı ne kusma sürekli et tatlı aşerme ilk kızımdan bambaşka bir gebelikti kader güldü bana
İşte o belli olmuyor ben o sebeple kendimi inandırmıştım erkek bu diye herkes öle diyordu halimden ama değil yani belli olmuyor cnm8.haftamdayim ama dr hesabına göre 10.hafta ben kızımda hep kustum bundada kusuyorum o yüzden belirti aynı olunca buda kız olacak diyorum
Ben 25.haftadayım yok cnm olsa ayrıntılıda belli olurdu daha gizleyecek yeri kalmadı kız bebekSenin kaç aylık belki pipisini gizliyordur allah büyük duaya devam
Çok iyi olurKızlar 2021 de gebelik düşünenlerle yeni bir konu açsak.ilk sayfaya Yöntemleri diyetleri, yapılması gereken herşeyi yazsak mesela nasıl olur
Açtım canım Süper Anneler 2021 ilk sayfaya bilgileri ekledimÇok iyi olur
Canim keseye göre ikra meyra erkek demişti. 12 haftalık ultrasonda doktorun nub diye gösterdiği yere ikra meyra o nub değil nub görunmüyor dedi. Tip erkek gibi demişti. 12 hafta çok erken inşallah yanılmıştır doktor diye umud ediyorum.Ugs var mı nuba bakanlar ne yorum yaptı burada. 12.hafta çok erken inşaallah erkek haberi alırsın canım bir sonraki kontrolde
3 gün geçti bakalım 2 aydır pik olduğu zaman deneme oldu ama gebelik olusmadiÇatlar canım zaten ağrı akıntı kesildiği zaman yumurta çatlamış oluyor. Kaç gün geçti deneme üzerinden?
Yaptırdım ikili testte hcg değeri 50 altındaysa erkek üzeriyse kız denildi tüm form sayfalarında .. benim 45 ama kızzzz oda tutmadı2li test yapan arkadaşlar sonuçlarınız nasıldı. Bu testin cinsiyetle alakası var mı
Öyle mi diyorsun inşallah yaİşte o belli olmuyor ben o sebeple kendimi inandırmıştım erkek bu diye herkes öle diyordu halimden ama değil yani belli olmuyor cnm
Benim de 28 ciktı ama başka degerlerede bakıliyor yazıliydı araştirdığim formlarda. Düzeltilmiş mom lara galibaYaptırdım ikili testte hcg değeri 50 altındaysa erkek üzeriyse kız denildi tüm form sayfalarında .. benim 45 ama kızzzz oda tutmadı