- 5 Eylül 2011
- 2.169
- 4.233
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #103.521
Oğlu olan daha çok canımOyle de kizi olan cok canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlu olan daha çok canımOyle de kizi olan cok canim
Dogrudur valla son zamanlarda hic denk gelmedimOğlu olan daha çok canım
Aynen tabiki nasip canim kendimizi kandiriyoruz iste bi sekildeAh cnm ben pH da anlamıyorum ya bilmiyom nasip valla kafa rahat olcak bida aman hemen olsun diye uğraşmam düşünürsem adet bitimleri denerim ne zmn tutarsa yada çatlama takibi aslında bağırsan yap nasipteyim neyse o da işte belki diyoruz
Bende burda iki denemeye hep kızı olanları görüyorum canım.Dogrudur valla son zamanlarda hic denk gelmedim
Bu Ayşegül büyük öğüt diyet v. S bişey veriyor mu sadece yumurtlama takibi miAynen tabiki nasip canim kendimizi kandiriyoruz iste bi sekilde
Amiin canim benim Allah razi olsunRabbim kalbine huzur ferahlık versin inş evine mutluluk bereket versin rabbim çocuklarını Saliha Ersin inş
Her an bekliyorum. Testler negatif. Yaza erteleyeceğiz artık galiba. Kısmet değilmiş. Bu arada nickimi değiştirdimCanım ne yaptın ne kadar kaldı adete?
Benimki pikten sonraki açılmada tek deneme ama kız canimBende burda iki denemeye hep kızı olanları görüyorum canım.
Sadece yumurta takibi veriyor bize öyle dediAmiin canim benim Allah razi olsun
Benimde eğer bu koz olursa bir dahakine hiç bişi uğraşmam sadece duasını yaparım çünkü çok yıprandım bu süreçte kulak kristallerim sürekli oynuyor düşünmekten stresten artık salcam yaniAynen canim iste artik cok gec, dusunmuyorum ama bi daha cocuk dusunecek olsam kesinlikle bunlarin hic birini yapmam, sadece ph dikkat ederim o kadar
Senin yumurtlaman adetin kaçıncı günü oluyor benim baya erken oluyırmuş demekYok canim hic bisey demedi,gayet sicak karsiladi, hatta 3 4 gun ustuste gittim,kendi soyluyordu artik yarin da gel bakalim diye, o ay tuttu hamilelik ama kimyasal oldu,nasip degilmis,
Evet ozele gittim,devlette bakacaklarini sanmam ugrasmazlar ya
Evet canim pik ve silinince oldu benim, ama simdi ki aklim olsa pikten once ve pikken deneme yapardim
Benimki pikten sonraki açılmada tek deneme ama kız canim
Başka bir şey yaptınmı canımBenimki pikten sonraki açılmada tek deneme ama kız canim
EvetBaşka bir şey yaptınmı canım
Hayirlisi olsun canim dedigin gibi stres mahvediyor insaniBenimde eğer bu koz olursa bir dahakine hiç bişi uğraşmam sadece duasını yaparım çünkü çok yıprandım bu süreçte kulak kristallerim sürekli oynuyor düşünmekten stresten artık salcam yani
Tam 14.gun canim, adetler hep duzenli zaten hic sasmaz 28 gunde bi olurumSenin yumurtlaman adetin kaçıncı günü oluyor benim baya erken oluyırmuş demek
Maşallah herşey yapmışsınız.Evet
Vajinal duŞ
Eşe bölgesel soguk duş
Sert kahve çikolata
Esime çinko vitamin takviyesi
Soda limon
Sağa yatma
Namaz dua
Tekrardan erkek bebek duaları
Nasip herşey ne yapsak olani degistiremiyoruz
Nasibimizdekini yaşıyoruz
Erkektir inşaallah canım Allah’ın izniyle rabbim açılan elleri boş çevirmezmişYani belki öyle istediğim içindir ama nedense erkek hissediyorum belki çok kaptırdığım içindir aynen bizplan yaparız ama
O akıntının en yoğun hali zaten yumurtlama anı olmuyor mu canım çatladığı an yaniKızlar hayırlı cumalar
Ben beş aydır ovalasyon takibi yapıp denemeler yapıyordum ama bir türlü gebelik tutmadı yine adet oldum ve bir kaç gündür adetten çıktım. Aslında ara verecektim ama diyorum bu ay sadece akıntıyı takip edip denesem çünkü pikim çok kısa ve sanırım ben yum. kaçırıyorum.
Bir de yengem akıntını en yoğun ve akışkan olduğu zamanda denemeler yaptı iki oğlu oldu
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Doktor ne dedi canım yumurtla hangi aşamadaydı sen hamile kaldığındaCanım bende 5 ay denedim takip ile sonra doktora giderek takip ettim ekimde ya i 6 ayımda tuttu çok şükür
Yani yumurta çatlamış göremiyorum alıcı var sadece dedi eve geldik işteDoktor ne dedi canım yumurtla hangi aşamadaydı sen hamile kaldığında