- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #103.481
İnşallah canım hepimizinkilerÜzmezler insallah annesi saglikla büyüsün kuzucuklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimizinkilerÜzmezler insallah annesi saglikla büyüsün kuzucuklar
Yani belki öyle istediğim içindir ama nedense erkek hissediyorum belki çok kaptırdığım içindir aynen bizplan yaparız amaSen ne hissediyorsun peki ben annelerin hislerine inanıyorum içten içe biliyoruz ne olacağını kızımda daha öğrendiğim an içime kız hissi gelmişti. Bir de benim kızım sürpriz bebekti hiç düşünmüyorduk o zaman nasip yani. Şu anda plan yapmaya çalıştıkça şu cümle aklıma geliyor kul plan yapar kader gülermiş. Olacağı varsa oluyor zaten.
Hiç ultrason görüntünüzyok muYani belki öyle istediğim içindir ama nedense erkek hissediyorum belki çok kaptırdığım içindir aynen bizplan yaparız ama
Bence hem test hem akıntı takibi yap. Ona göre değerlendir. Yada doktora gidip takip yaptırabilirsinKızlar hayırlı cumalar
Ben beş aydır ovalasyon takibi yapıp denemeler yapıyordum ama bir türlü gebelik tutmadı yine adet oldum ve bir kaç gündür adetten çıktım. Aslında ara verecektim ama diyorum bu ay sadece akıntıyı takip edip denesem çünkü pikim çok kısa ve sanırım ben yum. kaçırıyorum.
Bir de yengem akıntını en yoğun ve akışkan olduğu zamanda denemeler yaptı iki oğlu oldu
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
7 haftalık var başka yokHiç ultrason görüntünüzyok mu
Yaptım aslında diğer aylarda ama akîntım yumurtlamadan iki gün önce sona eriyor. Doktora hiç gitmedim amaBence hem test hem akıntı takibi yap. Ona göre değerlendir. Yada doktora gidip takip yaptırabilirsin
Canım bende 5 ay denedim takip ile sonra doktora giderek takip ettim ekimde ya i 6 ayımda tuttu çok şükürKızlar hayırlı cumalar
Ben beş aydır ovalasyon takibi yapıp denemeler yapıyordum ama bir türlü gebelik tutmadı yine adet oldum ve bir kaç gündür adetten çıktım. Aslında ara verecektim ama diyorum bu ay sadece akıntıyı takip edip denesem çünkü pikim çok kısa ve sanırım ben yum. kaçırıyorum.
Bir de yengem akıntını en yoğun ve akışkan olduğu zamanda denemeler yaptı iki oğlu oldu
Ay inşaAllah canımCanım bende 5 ay denedim takip ile sonra doktora giderek takip ettim ekimde ya i 6 ayımda tuttu çok şükür
Valla ben pek bilmiyorum pik vesair sancı. Adetin 9. Günü gittim 11 bidaha gel dedi gittim agrı. Vardı zaten doktor baktı çatlamış yumurtan dedi saat 6 gibi bir ilişki birde akşam saat 11 gibi oldu doktor bana sen çabuk yumurtluyorsun ya i erken ogğxden kaçırmışsın hep dediAy inşaAllah canım
Sen hangi aşamada değerlendirmiştin?
Senin o zaman iki ilişki arasında 5 saat olmuş.Valla ben pek bilmiyorum pik vesair sancı. Adetin 9. Günü gittim 11 bidaha gel dedi gittim agrı. Vardı zaten doktor baktı çatlamış yumurtan dedi saat 6 gibi bir ilişki birde akşam saat 11 gibi oldu doktor bana sen çabuk yumurtluyorsun ya i erken ogğxden kaçırmışsın hep dedi
Hayırlı olsun cnm bende değiştirdim kullanıcı adımıArtık 3kiz1anne yim kizceler
Ben erkeğe benzettim çok anlamam ama kendiminkinide ben dahil herkes erkeğe benzetmişti kız amaKızlar 13 haftalık yorum yapabilirmisiniz.
Canım doktor kesin kız dedi bana.Ben erkeğe benzettim çok anlamam ama kendiminkinide ben dahil herkes erkeğe benzetmişti kız ama
Canim pik kisa sürüyor ve akintin olmuyorsa eger benim gibi yumurta catlamaya yakin degil de, catladiktan sonra pik gosteriyor olabilir. Ornek vereyim testim pikken doktora gittim ben yumurta yoktu. Yani catlamis gitmis anladin mi, belki benim de o yuzden kız tutmus olabilir. Imkanin varsa doktor da takip yap canim,Kızlar hayırlı cumalar
Aaa sen doktor kontrollü çatlamayla yaptın hadi bakalım inş erkektir eğer öyleyse senşn yöntem mantıklı ama doktora ne dedin ki erkek bebek istiyoruz çatlamayı mı öğrenmek istiyoruz dedin acabaValla ben pek bilmiyorum pik vesair sancı. Adetin 9. Günü gittim 11 bidaha gel dedi gittim agrı. Vardı zaten doktor baktı çatlamış yumurtan dedi saat 6 gibi bir ilişki birde akşam saat 11 gibi oldu doktor bana sen çabuk yumurtluyorsun ya i erken ogğxden kaçırmışsın hep dedi
Ay hiç anlamadığım ortada yine kendimde de çuvalladıydım hayırlısı cnm kaçıncı bebeğinCanım doktor kesin kız dedi bana.
3. Kızım olucak inşallah canım :)Ay hiç anlamadığım ortada yine kendimde de çuvalladıydım hayırlısı cnm kaçıncı bebeğin
Hayırlı olsun cnm bereketiyle gelsin inşaallah3. Kızım olucak inşallah canım :)
Sağol cnm ben yarın bir doktora gideyim dediğin çok mantıklı. Hayırlısı bakalımCanim pik kisa sürüyor ve akintin olmuyorsa eger benim gibi yumurta catlamaya yakin degil de, catladiktan sonra pik gosteriyor olabilir. Ornek vereyim testim pikken doktora gittim ben yumurta yoktu. Yani catlamis gitmis anladin mi, belki benim de o yuzden kız tutmus olabilir. Imkanin varsa doktor da takip yap canim,