Valla şöyle söliyim 3 kızdan sonra 1 erkek çok istedik eşimle bildiğiniz bütün kürmüş şubu herşeyi denedik eşimle 3 ay boyunca. Artık gına gelmişti 3 ayın sonunda tek ilişki yaşadım ama hamile kalamadım eşimde bende artık sıkılmıştık yani ve herşeyi oluruna bıraktık. Bu gelişmelerden sonra bi dua vardı onu yapmış ve baska bisey daha yapmis ama onu kesinlikle soylemem dedi eşim benim haberim yok tabi
sonrasinda hamile kaldim ve erkek oldugunu ogrendik esimin sevincini anlatamam. 3 kızdan sonra 1 oglum oldu. Şu an oğlum 6 yaşında. Ve eşim çocukları çok sever ve elinden geleni esirgemez onlar için ve hiç ayrım yapmaz. Kreşlerden tutun eğitim olsun aklınıza ne geliyorsa herşeyi yaptı. Ve yaklaşık 1 senedir bir çocuk daha istedi e tabi ben kabul etmedim
oglumuzda var yeter dedim yani. O çok ısrar etti bende onu üzmek istemedim ve hamile kalmaya karar verdim. Artık erkek kız farketmez diyorduk. Sonra bi gün tek ilişki yaşadım ve gebe olduğumu öğrendim. Ama cinsiyetini çok merak ediyorduk ve her doktora gittiğimizde eşim hep gülümsüyordu sanki biliyordu yani. 1 haftada 3 kez ultrason girdim sırf cinsiyetini öğrenmek için.
bugün öğlen tekrar gittik başka yere ve orda bu sonucu aldım ve çıkıntıyı bizzat doktor gösterdi ve gördüm erkek çok büyük ihtimal dedi. Eşimde bende çok sevindik ve yoldayken bana bişey söylemeye çalıştı ve sustu manevi bisey yaptığını hissettim ama söylemiyor ve biliyormuş yani erkek olacağını zaten. Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallah.