Valla anlamıyorum insanları, benim eltimde var, 1oğlu var 9 yaşında çok dediler 2.yap istemiyorum Allah olmayana versin derdi aramız açık selam selam okdr ama görümceyle kankiler yaşı oldu 40 bende Temmuz’da duyurdum 2.yi istediğimizi kardeş düşündüğümüzü nasip dedim artık başladım işte kontrollere kandır simirdir ben kızımla arasında 4yaş istiyordum zamanı gelmişti neyse Eylül’de haber geldi elti hamile 2.ye ben şok çalışıyor yaş 40 olmuş asla istemiyorum diyordu neyse dedim ben duyurmuştum Ocak ayına kadar kan vitamin tedavilerimi oldum doktorum Ocak’ta başlattı martta gebe kaldım virüs çıktı o ara kimseyle görüşmeden boş gebelik olduğu anlaşıldı kürtaj oldum doktorum bekle dedi haziranda dene iyi dedim vardır hayır eltide ozmn doğurcak araya zaman girdi en azından dedim ama duyurmadım gebeliği boş diye sonra haziranda olmadı Temmuz’da gebe kaldım o ara Doğum yaptı elti oğlu var kız çok istiyordu bir oğlu daha oldu, hadi dedim kalp atışı duyalım duyururuz Eylül’de kalp atışı duyduk Eylül sonu söyledik ailelere 12haftalık olmuştu söylediğimizde 1ay sonra görümceden haber geldi hamile o hele çocuğum çok küçük istemiyorum diyordu bir oğlu var ben yine şok
len dedim millet duyuyor tak hamile ben o kdr dikkat ettim 7ay sürdü gebe kalmam
bana kızın olcak yine dediler kızım olcak evet şimdi görümce kız istiyor ama onunda oğlu olcak öyle hissediyorum sülalede bir tek bizim iki kızımız var hepsi erkek