- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.257
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.321
Kaçıncı günündesin canımKızlar aslında kendimi biliyorum artık bu ay takip yapmaya niyetim yoktu yılbaşından sonraki ilk yumurtlamada deneme yapıcam zaten ama 2 3 gündür akıntı artınca dayanamadım dedim bu sabah yapıyım bi testçat geliyorr
20.gün kuzumKaçıncı günündesin canım
Çok geç değil mi kaç günde bir adet oluyorsun20.gün kuzumben hep 25 26. Günlerde yumurtlama oluyodu son 3 aydır böle 20 22.gündw filan geliyor valla
Evet geç çünkü 35 40 günde bir adet oluyorumÇok geç değil mi kaç günde bir adet oluyorsun
Kaç çocuk var canımEvet geç çünkü 35 40 günde bir adet oluyorum
2 kızım var geçen ayda düşük yaptımKaç çocuk var canım
Rabbim gönlündekini nasip etsinu2 kızım var geçen ayda düşük yaptım
İnşallah hepimizeRabbim gönlündekini nasip etsinu
Ayyy hadi inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin. Hemen yaz olur muBende şimdi muayene sırasindayım kizlar 12+3 haftalik. Ben ve eşim hemen hemen bütün teorileri uyguladık bakalım biraz sonra belli olur ise yaşayıp yaramadığı.. bu arada ph 7 üzeri olan su içtim hep. Vede kızılay marka limonlu soda aklıma gelenler. Sonucu paylaşırım.
Öğrendin mi canımmmmmmBende şimdi muayene sırasindayım kizlar 12+3 haftalik. Ben ve eşim hemen hemen bütün teorileri uyguladık bakalım biraz sonra belli olur ise yaşayıp yaramadığı.. bu arada ph 7 üzeri olan su içtim hep. Vede kızılay marka limonlu soda aklıma gelenler. Sonucu paylaşırım.
Kac tane kizin var cnm. Ben ucuncu kizima hamileyimBu mübarek gün hurmetine Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah ya, neden bilmiyorum içimde halen umut var, nerdeyse dogurucam halen bitmedi o umut
Kiminde öyle olurmus canım erken..2.3.haöilelikte özellikleKızlar bişi soracağım ya bgğn tam 11 haftalık hamileyim ama sanki bebek hareket ediyor çok erken değil mi öyle bişi mümkün mü acaba banamı öyle geliyor ?
canım bende hissediyorum. her birimiz çok farklıyız bence olabilir bir şey.Kızlar bişi soracağım ya bgğn tam 11 haftalık hamileyim ama sanki bebek hareket ediyor çok erken değil mi öyle bişi mümkün mü acaba banamı öyle geliyor ?
Benim de üçüncü bebek olduğu için belki ondan erken hissetmişimdir diyordum ama etrafındakiler öyle olmaz dediler ama ben hissediyorum yaniKiminde öyle olurmus canım erken..2.3.haöilelikte özellikle
Bir de erkekse de erken olurmuşbende oğlumda 12 de hissetmiştim
Senin belli mi cinsiyet canımcanım bende hissediyorum. her birimiz çok farklıyız bence olabilir bir şey.
Ocak ayına erteledim. Vücudum hazır değil gibi. Kasımda hastalandım diyeti biraz aksattım. Rabbim sana da bana da böyle sağlıklı hayırlı yakışıklı akıllı mı akıllı erkek çocukları nasip etsin.Tatlı asidik gıdalar arasında yer alıyor ondan tüketilmemeli yazıyordu erkeğin asidik diyetle pek alakası yokmuş kadınlara yönelik yazıyor nette tüm diyetler.Valla zaman yaklaştıkça yöntem falan düşünmüyorum Allah nasip ederse olacak inşaallah Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz çok yıprandım bu bir yıllık süreçte onu araştır bunu araştır az kaldı nasipse herşey allahtan nasibimizde varsa elbet bulacaktır bizi. senin bu aydı sanırım deneme
yok canım belli değil. ama ben kızımda da ilk bebeğim olmasına rağmen erken hissettim 14 haftalıktım ilk hissettiğimde.Senin belli mi cinsiyet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?