- 26 Ağustos 2020
- 111
- 142
- 31
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #103.341
Kızlar bugün doktora gittim kızım geliyor netleşti elimden geleni yaptım kısmet böyleymiş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah.❤Kızlar bugün doktora gittim kızım geliyor netleşti elimden geleni yaptım kısmet böyleymiş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Daha önce tahmin oldu mu kaç haftalıksın cnm 2.bebekmiydi seninKızlar bugün doktora gittim kızım geliyor netleşti elimden geleni yaptım kısmet böyleymiş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Tmm cnm kardesim lekenmeni oldugu gun yapmış tek iliski oglu oldu hayirlis bakalim bende ocak ayinda deneme yapacağım inşallahAdetimin bittiği gün. Lekelenme de yoktu.
Önce erkeğe benziyor dendi sonra bacağı kapalıydı 17.haftamdayım doktor kız dediDaha önce tahmin oldu mu kaç haftalıksın cnm 2.bebekmiydi senin
Ben Kız demiştim ama genelde erkek dediler Sana canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızınÖnce erkeğe benziyor dendi sonra bacağı kapalıydı 17.haftamdayım doktor kız dedi
Kaçıncı kızın cnm hayırlısı olsun vardır hayır cnmÖnce erkeğe benziyor dendi sonra bacağı kapalıydı 17.haftamdayım doktor kız dedi
Ben hic anlamiyorum cnmKızlar iyi akşamlar 1 kasımda ilişki olmuştu hatirlarsiniz belki beni yardimci olmuştunuz.
bugün ilk muayeneye gittik bebek sagdami soldami anlamadım.
Amin inşallah cnm hiç sorun değil en azından cvp verdinAllah seninde gönlündekini nasip etsin inşallahBen hic anlamiyorum cnm
rabbim gönlünde nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın
Bende 3.kizima hamileyim canimKac tane kizin var cnm. Ben ucuncu kizima hamileyim
Hayırlısı olsun. Önce erkek deyip sonra kız denmezdi ama. Sağlıkla gelsin İnşallahKızlar bugün doktora gittim kızım geliyor netleşti elimden geleni yaptım kısmet böyleymiş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Ben de hiç anlamıyorumAmin inşallah cnm hiç sorun değil en azından cvp verdinAllah seninde gönlündekini nasip etsin inşallah
Başka doktora gittim canım şimdi bide ikinci kızımHayırlısı olsun. Önce erkek deyip sonra kız denmezdi ama. Sağlıkla gelsin İnşallah
Amin canım İyi yaptın kendinden emin ol en azından bende öyle hiç acele etmiyorum geç olsun gönlünüzdeki olsun inşaallahOcak ayına erteledim. Vücudum hazır değil gibi. Kasımda hastalandım diyeti biraz aksattım. Rabbim sana da bana da böyle sağlıklı hayırlı yakışıklı akıllı mı akıllı erkek çocukları nasip etsin.
Hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun inşaallah neler denemiştin diyet, test aşaması falan?Kızlar bugün doktora gittim kızım geliyor netleşti elimden geleni yaptım kısmet böyleymiş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Amin Allah razi olsun cnm cinsiyet beli olunca yazarsin insallah bir oglus haberi alirsinAmin inşallah cnm hiç sorun değil en azından cvp verdinAllah seninde gönlündekini nasip etsin inşallah
Ay inşallah canım bugün sıra beklerken 3 kızdan sonra oğlu olacağını öğrenen bi bayan vardı odadan çıkarken gözleri dolmuştu soktaydi sanki çok sevinmiştim onun için. INŞALLAH rabbim sanada banada burda isteyen herkesede nasip etsin bu güzel farklı duyguyuAmin Allah razi olsun cnm cinsiyet beli olunca yazarsin insallah bir oglus haberi alirsin
Ben yumurtlamaya göre yaptım olmadı çatlama iğnesi 38 saat sonra gün aşırı ilişki felan olmadı 2. Kızım gelecek 2 rekat namaz kılın namazdan sonra ihlas suresini okuyun ilişkiden önce arkadaşım bütün çocuklarını böyle yapmış hepsinin cinsiyeti kendi istediği gibiBende ocakta deneme yapacagam hadi hakkimizda hayirlisi olsun sen yine yumurtalamaya gore mi yapacaksin