- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.161
Sizin kaç kızınız var? Valla isim konusu çok zor ilkini zor bulmuştuk biz bunda napıcaz bilmiyorumKendi yaşadıklarımı şuan sende görüyorum.Doktora 32 haftalıkken cinsiyet sorduğumda eflatun doguracaksin hala cinsiyet soruyorsun demişti.isim düşün kafanı takma böyle şeylere demişti
Canım ben hiç anlamıyorum ki gorsemde, bi kafasını anlıyorum o kadar.nere bacak nere kol hiç anlamamCanım sen ultrasonda gördün mü bacak arasını? Benim hiç umudum yok sadece keşke erkek olsaydı diyorum ama o da geçiyor artık
2 kızım varSizin kaç kızınız var? Valla isim konusu çok zor ilkini zor bulmuştuk biz bunda napıcaz bilmiyorum
Sizin kaçıncı çocuk siz neler yaptınız
Ben kizlarimda hiç bir şey yapmadim.insallah 3.de deneyeceğim.kafamda milyon tane deney varben de size sormuştum. Ben 2. Kıza hamileyim ovulasyon takibi yaptım sadece pH yüksek su zaten yıllardır içiyorduk detaylı bi diyet yapmadık ben diyete inanmıyorum gerçi artık teste de inanmıyorum
Biz yaptık da ne olduBen kizlarimda hiç bir şey yapmadim.insallah 3.de deneyeceğim.kafamda milyon tane deney var
Ah ahh biz 3 arkadaş aynı apartmanda oturuyorduk.Ayni ayda hamile kalmistik.3ümuzun arasında 4 5 gün vardı.2sinin erkek benim kız olmuştu.Sen neler yaşadığımı düşün benimKan yenileme olayında burda bilen bi arkadaş bakmıştı erkek çıkıyordu Çin takvimi yüzük testi de erkekti. Valla nasipten ötesi yok. Benimle birlikte 3 arkadaşım hamile. Birinin ikiz erkek. Diğer ikisinin 2. Oğlan geliyorinsan imrenmiyor değil
Aynen öyleBiz yaptık da ne oldubi sürü şey yazıyorlar elinizden geleni yapın tabi belli mi olur hem içinizde kalmasın
Valla ne yapıcan artık o durumdan sonra doktorun da dediği gibi isim bulmaya uğrasıcaksınAh ahh biz 3 arkadaş aynı apartmanda oturuyorduk.Ayni ayda hamile kalmistik.3ümuzun arasında 4 5 gün vardı.2sinin erkek benim kız olmuştu.Sen neler yaşadığımı düşün benim
Evin o küçük kızı var ya çok seviliyor çok.iyi ki olmuş diyeceksin.Surekli peşimizden anneciğim babacığım diye dolaşıyor.Esim diyor ki bu kızı keşke daha önce yapsaydikValla ne yapıcan artık o durumdan sonra doktorun da dediği gibi isim bulmaya uğrasıcaksınşahsen ben her gün yeni bir isim buluyorum beğenmiyoruz ah diyorum erkek olsaydı hiç uğraşmayacaktık ismi bile hazırdı şimdi çok değil Ağustos ayına dönmek isterdim ama imkansız
Evet canim carsamba gunu dogum yaptim3 cicek annesi canım sen doğum yaptın mı?
Amin canımEvet canim carsamba gunu dogum yaptim
Rabbim sizlere de nasip etsin insAllah
Gozunaydin cancanimEvet canim carsamba gunu dogum yaptim
Gözün aydın canım anneli babalı büyüsün sağlıklaEvet canim carsamba gunu dogum yaptim
Ne güzel, maşallahEvet canim carsamba gunu dogum yaptim
Birbirimizin yerinde olsaydık keskeValla ben de kız bekleyenleri çok kıskanıyorum özeniyorum
Keşke cnmBirbirimizin yerinde olsaydık keske
Ya kıyamam Rabbimin takdiri işteValla ben de kız bekleyenleri çok kıskanıyorum özeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?