- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #103.141
Hayırlı Cumalar ❣❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar cnmHayırlı Cumalar ❣❣
Hayırlı CumâlarHayırlı Cumalar ❣❣
O zaman dene canım döngün kısa zaten emin ol kaderinde yazılıysa her türlü seni bulacak rahat ol o yüzden Rabbim gönlüne göre versin inşallah26 günde bir oluyorum cnm ya hayirlisi gercekten insan nasil stres oluyor rabbim erkek bebek duygusunu yaşamayı bana ve gruptaki bacılarıma nasip etsin
Arkadaşım sen neler yaptın erkek Bebek için yazarmisinHayırlı Cumalar ❣❣
Benimkinin cinsiyeti kız canım,Arkadaşım sen neler yaptın erkek Bebek için yazarmisin
Keşke tek ilişki olsaymis.erkek 5,6 gün hiç boş olmaması gerekiyor.2iliski kız ihtimalini arttırıyor bu yönteme göre.Tabi böyle yapıp da oğlu ilanda var.Allahin takdiri işteBenimkinin cinsiyeti kız canım,
Ph,alkali diyet
Eşe takviye aylar öncesinden
Yumurtlama günü Pikken ve silinince iki ilişki. Pik ve çatlama arası maksimum 5 saat
Nasip canım, ben yöntemlere inanmıyorum artık, ph göre hareket ettim. Asidik ortam hiç olusmadiKeşke tek ilişki olsaymis.erkek 5,6 gün hiç boş olmaması gerekiyor.2iliski kız ihtimalini arttırıyor bu yönteme göre.Tabi böyle yapıp da oğlu ilanda var.Allahin takdiri işte
Nasıl bir diyet yaptınız eşiniz takviye olarak ne kullandı pekiNasip canım, ben yöntemlere inanmıyorum artık, ph göre hareket ettim. Asidik ortam hiç olusmadi
Tatlıyı sütü yoğurdu hiç yemedim. Tuzu çoğalttım ph en son 8-8,5 ti. Ph damlası da kullandımNasıl bir diyet yaptınız eşiniz takviye olarak ne kullandı peki
Erkeğin kan vermeside iyi diyorlar.kimin en son yenilendiyse onun cinsiyetinden oluyormuş tabi ne kadar doğru bilmiyorum.Bide hesabı vardı ama hatırlamıyorum şuanTatlıyı sütü yoğurdu hiç yemedim. Tuzu çoğalttım ph en son 8-8,5 ti. Yani istesemde asidik ortam olmazdı çünkü baya yükseldi.
Eşime çinko,selenyum,keçiboynuzu özü, keçiboynuzu suyu, e vitamini ve ginseng vitaminler kullandirdim 7 -8 ay kadar,
Yanlış hatırlamıyorsam ona da bakmıştım. Kan vermedi ama en son onun yenilenmisti hesaplarda emin değilimErkeğin kan vermeside iyi diyorlar.kimin en son yenilendiyse onun cinsiyetinden oluyormuş tabi ne kadar doğru bilmiyorum.Bide hesabı vardı ama hatırlamıyorum şuan
Kendi yaşadıklarımı şuan sende görüyorum.Doktora 32 haftalıkken cinsiyet sorduğumda eflatun doguracaksin hala cinsiyet soruyorsun demişti.isim düşün kafanı takma böyle şeylere demiştiBu mübarek gün hurmetine Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah ya, neden bilmiyorum içimde halen umut var, nerdeyse dogurucam halen bitmedi o umut
Canım sen ultrasonda gördün mü bacak arasını? Benim hiç umudum yok sadece keşke erkek olsaydı diyorum ama o da geçiyor artıkBu mübarek gün hurmetine Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah ya, neden bilmiyorum içimde halen umut var, nerdeyse dogurucam halen bitmedi o umut
Valla aynı durumdayım her seferinde soruyorum bende ☹Kendi yaşadıklarımı şuan sende görüyorum.Doktora 32 haftalıkken cinsiyet sorduğumda eflatun doguracaksin hala cinsiyet soruyorsun demişti.isim düşün kafanı takma böyle şeylere demişti
Sizin kaçıncı çocuk siz neler yaptınızCanım sen ultrasonda gördün mü bacak arasını? Benim hiç umudum yok sadece keşke erkek olsaydı diyorum ama o da geçiyor artık