- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Yok hic cikmadi benbeyaz durdu oyleHicmi cikmadi hayalet gibide olsa cok hafifte olsa
Yanlış anlamazsaniz birşey soracam. Bebeğinizin cinsiyetini ve kaçıncı gebelikte?Hayirlisi bakalım.Bidaki aya artik
Ayyy heyecanlanıyorum..bakalım gelişmeler nasıl olacak..hayırlısı olsunEverett kacamazsin.......
Hadi hayırlısı kızlarSıra sen de cnm sonra ben Allah'ın izniyle adet döngüsüne göre öyle dedim kızlarr
Olabilir bence..bi test daha netleştirir işiYok inthaplama velan yokta acaba gecmi dollendiki? Oyle Bise olurmuki bilmiyorum valla pazartesi tekrarliymi testi
Aslında test silikleştikten sonra 4-5 saat içinde oldu diye biliyorum o daha iyi bilir ben de 27 şubattaki adetimden sonra deniyceğim Allah'ın izniyle tutar inşallah
evet olmassa adet pazartesi tekrarliyayim testi bakalim ama olsa cikardi silik bi sekildeOlabilir bence..bi test daha netleştirir işi
Erkek. 2 3 ve 4 teYanlış anlamazsaniz birşey soracam. Bebeğinizin cinsiyetini ve kaçıncı gebelikte?
Tabi bir düşük oldu....Erkek. 2 3 ve 4 te
Aynen cnm tekrarla tek ilişki oldu zaten belki daha yerleşmemiştir pek de anlamam ki bu konulardan ben ne zaman korunmayı bıraksam hamile kalıyorum hatta ikinci kızım tek ilişkiyle olmuştu eşim şehir dışındaydı çok iyi hatırlıyorum ama yumurtlamaya bikaç gün kala tek ilişkiydi yani x ler kalmışevet olmassa adet pazartesi tekrarliyayim testi bakalim ama olsa cikardi silik bi sekilde
Ya ben de heyecanlıyım kastım kendimi günler geçtikçe iyice titriyorum kasılıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bir de lazere başlamıştım ya tühhAyyy heyecanlanıyorum..bakalım gelişmeler nasıl olacak..hayırlısı olsun
Lazerin zararını bi kadın doğumcuya sor canım..erteleseydin keşke gebelik planın vardı zatenYa ben de heyecanlıyım kastım kendimi günler geçtikçe iyice titriyorum kasılıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bir de lazere başlamıştım ya tühh
4. seanstayım geriye kaldı 4 seans çocuk düşünmüyorken başlamıştım kesinlikle düşünmüyorum diyordum ama işte aklım değişti zaten hamile kalırsam ertelerim cnm zararlı sonra devam ederimLazerin zararını bi kadın doğumcuya sor canım..erteleseydin keşke gebelik planın vardı zaten
Linkini ver bakalım zaten cesaretim yok iyice gider herhaldeYaa kızlar kafam karıştı yine benim:) 2011 süper annelerde bi arkadaş x ve y kromozomların hızı, kalitesi vs eşitmiş hatta çalışılmış bu konu, konunun linkini vereceğim dedi...şimdi nolcak?
Bende bilmiyorum canım, bunu söyleyen daha vermemişLinkini ver bakalım zaten cesaretim yok iyice gider herhalde
Ayy boşver ya öyle de böylede yapıcağız dimi tabi vazgeçmezsek benim de kafam karışık ya offf çocuk kolay iş değil ki yani bir de yardım edecek kimse yoksa pöffffBende bilmiyorum canım, bunu söyleyen daha vermemiş
Öyle gerçekten..bi cesaretle karar vericez..bende git geller yaşıyorumAyy boşver ya öyle de böylede yapıcağız dimi tabi vazgeçmezsek benim de kafam karışık ya offf çocuk kolay iş değil ki yani bir de yardım edecek kimse yoksa pöffff