- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Evet beraber deniyecezsiraylaÇözeceğiz bu işi de az kaldı cnm Allahım evlatlarımıza uzun ömür versin daha Zaman'ı var demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet beraber deniyecezsiraylaÇözeceğiz bu işi de az kaldı cnm Allahım evlatlarımıza uzun ömür versin daha Zaman'ı var demek ki
Evet hatta bu kez inşallah sırayla haberlerimizi alırız ne güzel ama en doğrusunu Allah bilirEvet beraber deniyecezsirayla
Sıra bende mi?Evet beraber deniyecezsirayla
Everett kacamazsin.......Sıra bende mi?
Canım benimde tek iliskiydi.acaba yumerta catladiktan sonra cokmu zaman geçti.Yetismedimi?Evet Ama yok adet olacam hissediyorum olsaydi gene silik cizgi cikiyordu neyse sorun yok hic cocumuz yok degilya rabbim evlatlarimiza uzun omurler versin hayirlisi neyse o olsun bidaki aya tekrarlariz insanllah de benim anlamadim tek iliski zormu tutuyo demekki yumurtaya varana kadar spermlar oluyor Olmese yumurtaya ulasir oyle demi? Benmi yanlis biliyorum
Sıra sen de cnm sonra ben Allah'ın izniyle adet döngüsüne göre öyle dedim kızlarrSıra bende mi?
Sende bi sikinti yok degilmi?Iltihaplanma felan...Canım benimde tek iliskiydi.acaba yumerta catladiktan sonra cokmu zaman geçti.Yetismedimi?
Yumurta çatladıktan sonra sık ilişki olursa y spermi azalırmı ki acaba öyle mi denesekCanım benimde tek iliskiydi.acaba yumerta catladiktan sonra cokmu zaman geçti.Yetismedimi?
Tabiki sık iliskiyle kiz oluyor.Yumurta çatladıktan sonra sık ilişki olursa y spermi azalırmı ki acaba öyle mi denesek
Ayyy o Zaman yumurta çatladıktan sonra tek ilişki olsun garanti olsun artık ne Zaman tutarsa o Zaman iyi bizim için Allah nasip eder bize de umarımTabiki sık iliskiyle kiz oluyor.
İnşallah canım.isterseniz iki gün üstüste iliski olsun farketmez.Onemli olan catlama oldugunda iliskinin olmasıdır.Y ler erken varırsa tutar.12 24 arası olmasi gerek.Acaba bebegim gec mi yapmış.Bidaki aya tekrar deneyin bisey olmaz.Ayyy o Zaman yumurta çatladıktan sonra tek ilişki olsun garanti olsun artık ne Zaman tutarsa o Zaman iyi bizim için Allah nasip eder bize de umarım
Canim test silindi gosterdim saat 8 bucuk gibi 10 bucuk gibi iliski oldu??Canım benimde tek iliskiydi.acaba yumerta catladiktan sonra cokmu zaman geçti.Yetismedimi?
Evet sira sendeEverett kacamazsin.......
Aslında test silikleştikten sonra 4-5 saat içinde oldu diye biliyorum o daha iyi bilir ben de 27 şubattaki adetimden sonra deniyceğim Allah'ın izniyle tutar inşallahİnşallah canım.isterseniz iki gün üstüste iliski olsun farketmez.Onemli olan catlama oldugunda iliskinin olmasıdır.Y ler erken varırsa tutar.12 24 arası olmasi gerek.Acaba bebegim gec mi yapmış.Bidaki aya tekrar deneyin bisey olmaz.
Gec degil bence cunki test silindi sana yazdim iki saat bile gecememistir uzerinden hatirladima gore Gec kalmadim bence ama tutmadi heralde spermlar ulasana kadar olduİnşallah canım.isterseniz iki gün üstüste iliski olsun farketmez.Onemli olan catlama oldugunda iliskinin olmasıdır.Y ler erken varırsa tutar.12 24 arası olmasi gerek.Acaba bebegim gec mi yapmış.Bidaki aya tekrar deneyin bisey olmaz.
Test silindi hemen yarim saat bilemedik bir saat sonra iliski oldu yattim hic kalkmadimAslında test silikleştikten sonra 4-5 saat içinde oldu diye biliyorum o daha iyi bilir ben de 27 şubattaki adetimden sonra deniyceğim Allah'ın izniyle tutar inşallah
Yok canım hayirlisi olsun.Sperm hemen ulaşır yarim saatte.Bidaki ay denersin.Iltihabin varsa bu arada tedavi olGec degil bence cunki test silindi sana yazdim iki saat bile gecememistir uzerinden hatirladima gore Gec kalmadim bence ama tutmadi heralde spermlar ulasana kadar oldu
Yok inthaplama velan yokta acaba gecmi dollendiki? Oyle Bise olurmuki bilmiyorum valla pazartesi tekrarliymi testiYok canım hayirlisi olsun.Sperm hemen ulaşır yarim saatte.Bidaki ay denersin.Iltihabin varsa bu arada tedavi ol
Hicmi cikmadi hayalet gibide olsa cok hafifte olsaYok inthaplama velan yokta acaba gecmi dollendiki? Oyle Bise olurmuki bilmiyorum valla pazartesi tekrarliymi testi