- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Bence yaparsın canım..bak çocuklarda büyümüş maşallah..ertelersen bu kezde kafan goturmez çocuğu..cesaretini topla hamile kaldıktan sonra zaman öyle bi geçiyoki ne zaman büyüdüler diyosundur sendeGerçekten de korkuyorum. Hamilelik cocuk bazen tamam yapacam diyorum bazen de erken diyorum. Bilmiyorum çok kararsızım. Sağlıklı bir karar veremem. Su an da taktir rabbimin
Benim kucuk bir yasinda dahaGerçekten de su an düşünemiyorum.haklısın cnm biraz rahatliliga da alıştım. Bakalım nasip
Evet cabuk geciyor gercektende ben seviyorum cocukBence yaparsın canım..bak çocuklarda büyümüş maşallah..ertelersen bu kezde kafan goturmez çocuğu..cesaretini topla hamile kaldıktan sonra zaman öyle bi geçiyoki ne zaman büyüdüler diyosundur sende
Bende çok seviyorum çocuğu, kalabalık aileyi..hamile kalırsam eğer iki çocuğun arası senin çocuklar gibi olcakEvet cabuk geciyor gercektende ben seviyorum cocuk
Günaydın kızlarGünaydın kızlar ben yine herzaman ki gibi erken uyudum mesajlarınızı okudum aldım hepsini aklımdasınız
Gunaydin kizlar test negatief sabah idrarimla yaptim negatief cikti zaten adetim olacak karnim velan agriyo Demekki bu ay nasip degilmisGünaydın kızlar
Bekle biraz Can'ım belki tutmuştur daha erken gibiGunaydin kizlar test negatief sabah idrarimla yaptim negatief cikti zaten adetim olacak karnim velan agriyo Demekki bu ay nasip degilmis
Günaydın kızlar, cuma gününüz hayırlı, nurlu olsun..gönlünüzden, gönlümüzden geçen bütün dilekler dualar kabul olun..Günaydın kızlar ben yine herzaman ki gibi erken uyudum mesajlarınızı okudum aldım hepsini aklımdasınız
Hayırlısı canım kısmet ama adet gecikmesi yok bence bekle bikaç gün daha..Gunaydin kizlar test negatief sabah idrarimla yaptim negatief cikti zaten adetim olacak karnim velan agriyo Demekki bu ay nasip degilmis
Evet Ama yok adet olacam hissediyorum olsaydi gene silik cizgi cikiyordu neyse sorun yok hic cocumuz yok degilya rabbim evlatlarimiza uzun omurler versin hayirlisi neyse o olsun bidaki aya tekrarlariz insanllah de benim anlamadim tek iliski zormu tutuyo demekki yumurtaya varana kadar spermlar oluyor Olmese yumurtaya ulasir oyle demi? Benmi yanlis biliyorumHayırlısı canım kısmet ama adet gecikmesi yok bence bekle bikaç gün daha..
Evet pazartesi tekrarlarim testiBekle biraz Can'ım belki tutmuştur daha erken gibi
Amin canim sizinde cumaniz mubarek olsunGünaydın kızlar, cuma gününüz hayırlı, nurlu olsun..gönlünüzden, gönlümüzden geçen bütün dilekler dualar kabul olun..
Bende öyle biliyorum..ya sperm yumurtaya ulaşamaz yada yumurta tüplerden gitmiş olurEvet Ama yok adet olacam hissediyorum olsaydi gene silik cizgi cikiyordu neyse sorun yok hic cocumuz yok degilya rabbim evlatlarimiza uzun omurler versin hayirlisi neyse o olsun bidaki aya tekrarlariz insanllah de benim anlamadim tek iliski zormu tutuyo demekki yumurtaya varana kadar spermlar oluyor Olmese yumurtaya ulasir oyle demi? Benmi yanlis biliyorum
Çözeceğiz bu işi de az kaldı cnm Allahım evlatlarımıza uzun ömür versin daha Zaman'ı var demek kiEvet Ama yok adet olacam hissediyorum olsaydi gene silik cizgi cikiyordu neyse sorun yok hic cocumuz yok degilya rabbim evlatlarimiza uzun omurler versin hayirlisi neyse o olsun bidaki aya tekrarlariz insanllah de benim anlamadim tek iliski zormu tutuyo demekki yumurtaya varana kadar spermlar oluyor Olmese yumurtaya ulasir oyle demi? Benmi yanlis biliyorum