Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Gerçekten de korkuyorum. Hamilelik cocuk bazen tamam yapacam diyorum bazen de erken diyorum. Bilmiyorum çok kararsızım. Sağlıklı bir karar veremem. Su an da taktir rabbimin
Bence yaparsın canım..bak çocuklarda büyümüş maşallah..ertelersen bu kezde kafan goturmez çocuğu..cesaretini topla hamile kaldıktan sonra zaman öyle bi geçiyoki ne zaman büyüdüler diyosundur sende

Günaydın kızlar ben yine herzaman ki gibi erken uyudum mesajlarınızı okudum aldım hepsini aklımdasınız

Hayırlısı canım kısmet ama adet gecikmesi yok bence bekle bikaç gün daha..
Evet Ama yok adet olacam hissediyorum olsaydi gene silik cizgi cikiyordu neyse sorun yok hic cocumuz yok degilya rabbim evlatlarimiza uzun omurler versin hayirlisi neyse o olsun bidaki aya tekrarlariz insanllah de benim anlamadim tek iliski zormu tutuyo demekki yumurtaya varana kadar spermlar oluyor Olmese yumurtaya ulasir oyle demi? Benmi yanlis biliyorum

Bende öyle biliyorum..ya sperm yumurtaya ulaşamaz yada yumurta tüplerden gitmiş olur

Çözeceğiz bu işi de az kaldı cnm Allahım evlatlarımıza uzun ömür versin daha Zaman'ı var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…