Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Odediği şekil ne arkadaşın mrk ettim cAnim
Dedigi sekil ovulsayon testi yaparak takip etmek ovulsayon testi silinince iliskiye girmek y leri daha hizli oldu icin ve yumurta hazir oldu icin y ler daha cabuk giriyormus dedigi sekil bu canim tek iliski yum gunu tespit edip ogun ilsikiye girmek

Günaydın kızlar bugün yine kararından vazgeçenler var ben daha dün lazere gittim arkadaşlar tehlikeli olduğunu söylemiş 3-4 ay ertelesem mi çocuk işini ama bizim bir arkadaş var lazere gidiyordu hamile olduğunu öğrenince bıraktı gayet sağlıklı bir oğlu var kafam karıştı ne yapsam ki

Canım beni diyorsan ben bir karar verme isim. Ama eşim bir umreye gidip gelsin. Sağlıklı bir karar alacaz. Su anda düşünmüyorum. Ama nisan ayından sonra bir karara varacaz.

Araştırmaya devam ediyorum. Tecrübeli insanlardan bilgi olacak. Ben kolay değil ha deyip olsun. Yine de nasip canim

Araştırmaya devam ediyorum. Tecrübeli insanlardan bilgi olacak. Ben kolay değil ha deyip olsun. Yine de nasip canim
Aynen o yüzden benim de kafam karışık zor yani ama büyük kızım baya takmış durumda erkek kardeş diye kafayı yiycek kısmet ya nasibimizde varsa olsun ben de karışığım

Benim kız sakin kardeş getirme diyo yeter bu kadar yeteriz. Istemiyor karşı
Bizim ki 7 yaşında ve maşallah kardeşiyle iyi geçiniyor yani onu güzel idare ediyor o benden çok istiyor ama kız kardeşim var bu da erkek olsun diyor ben de Allah bilir diyorum o da o yüzden dua ediyor sürekli resim falan yapıyor ailemizin içine erkek çocuğu da çiziyor çok taktı

Selam kizlar nasilsiniz?dun bir arkadasimin oglu dogdu onun yanina gittim kizlarimla.nasil tatli Minicik MasaAllah.darisi basimiza Hayirlisi ile.buyuk kizima sordu arkadasim istiyormusun bebek diye.hayir dedi.zaten buyuk kizim hic istemiyor.benim kardesim var diyor.kucuk kizimsa ben istiyorum dedi.bana ala bilirsin yapisti bebeye cikana kadar.cok sirin cok kucuk.kendinden haberi yok

İyiyiz cnm sen nasılsın? Ayyy o doğan bebişe sağlıklı uzun ömürler versin. Aynen darısı başımıza ne güzel kokar şimdi o. İnsan çocuk istemese bile o küçücük bebeğin süt kokusunu özlüyor

Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin diyecektim yanlış yazmışım kusura bakmayın

Dedigi sekil ovulsayon testi yaparak takip etmek ovulsayon testi silinince iliskiye girmek y leri daha hizli oldu icin ve yumurta hazir oldu icin y ler daha cabuk giriyormus dedigi sekil bu canim tek iliski yum gunu tespit edip ogun ilsikiye girmek
Aynen o yüzden benim de kafam karışık zor yani ama büyük kızım baya takmış durumda erkek kardeş diye kafayı yiycek kısmet ya nasibimizde varsa olsun ben de karışığım
ayyy siz boyle dedikce benide vazgeciriyosunuz

Evet canim anliyorum yok ben daha adet olmadim ama olurum her an karnim agriyor
Belki de olmazsın adet çünkü embriyonun yuvarlanma yerleşme falan derken 15 günü buluyormuş benim de ikinci hamileliğim de hep negatif çıkıyordu ben hamile değilimdir diyordum adetten bir gün sonra pozitifi gördüm herkesin farklı oluyor çünkü senin ovülasyon gerçekleştikten sonra yaptın belli de olmaz yani sen yine de dikkat et ilaç falan kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…