- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.001
Arkadaşlar yazı alıntı buldum sizle paylaşmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sperm kalitesini artırmak gerekiyor..buda çok önemli..keçi boynuzu pekmezi, ceviz fındık fıstık kocalara1- Spermlerin hız ve dayanıklılık farkına dayanan yöntem: 1970’lere dayanan bir araştırmanın ortaya koyduğu bir teoriye göre, Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı fakat daha dayanıksız, X kromozomu taşıyan spermler ise daha yavaş fakat daha dayanıklıdır. Eğer kadının yumurtlama günü saptanır ise, bu teoriye dayanarak, eğer kız bebek sahibi olmak isteniyor ise yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmek, eğer erkek bebek sahibi olmak isteniyor ise de tam yumurtlama zamanında ilişkiye girmek gereklidir. Bu teoriye göre istenilen cinsiyette bebeğe sahip olma oranı %75 olarak verilmiştir. Fakat bu oranı doğrulayan kanıta dayalı bilimsel bir araştırma günümüzde yoktur, %75 oranı bilimsel olarak doğrulanmış bir oran değildir. Ayrıca yeni çalışmalarda, X ve Y kromozomlu spermlerin yukarıda bahsedilen farklılıkları göstermediği bilgisayarlı analizlerde saptanmıştır.
Doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalan kadınların bebeklerinin daha çok kız bebekler olduğuna dair bir gözlem vardır. Bu sadece bir gözlem olup, bilimsel kanıtlanmış bir gerçek olarak kabul edilmemelidir. Bu gözleme göre, doğum kontrol hapındaki progesteron hormonu rahim ağzındaki salgıyı koyulaştırır, Y kromozomlu spermlerin yumurtaya ulaşması zorlaşırken, X kromozomlu spermler daha az etkilenirler ve sonuçta kız bebek olma şansı artar.
Sonuç olarak yukarıdaki, teoriler ve gözlemler bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler değildir. Yani bebeğin cinsiyetini seçmek bu kadar kolay değildir.
Bende lazere gidiyordum.Uzman kadin dogumcuya sordum dedi gebeligi dusunuyorsan en az 3 4 ay oncesinden birakmalisinLazerin zararını bi kadın doğumcuya sor canım..erteleseydin keşke gebelik planın vardı zaten
Ayyy boyle sacma seylere inaniyorsaniz birdaha takilmayacam size...Munkun değil.Ben inanmiyorum canimYaa kızlar kafam karıştı yine benim:) 2011 süper annelerde bi arkadaş x ve y kromozomların hızı, kalitesi vs eşitmiş hatta çalışılmış bu konu, konunun linkini vereceğim dedi...şimdi nolcak?
Aklımdan geçmedi deil..çünkü etkileri devam ediyor demekki..miragebloom bu senin için önemli canım..sabirin uzmana sormuşBende lazere gidiyordum.Uzman kadin dogumcuya sordum dedi gebeligi dusunuyorsan en az 3 4 ay oncesinden birakmalisin
Lazerci bayan dedi ben sormusum bir zarari yok.Sonra dr onada dedi gebelik düşünenlere 3 4 ay oncesinden birakmalari gerektiğini söyleyin dediAklımdan geçmedi deil..çünkü etkileri devam ediyor demekki..miragebloom bu senin için önemli canım..sabirin uzmana sormuş
Niye 3-4 ay öncesinden daha bugün gittim hamile olursam bırakırım diyeBende lazere gidiyordum.Uzman kadin dogumcuya sordum dedi gebeligi dusunuyorsan en az 3 4 ay oncesinden birakmalisin
Yaaaa bırakma biziii kafamız karışık ya o yüzden herşeye inanasımız geliyorAyyy boyle sacma seylere inaniyorsaniz birdaha takilmayacam size...Munkun değil.Ben inanmiyorum canim
Evet cnm okudum ben daha bugün gittim çok zararlıysa gebeliği 3-4 ay erteleyebilirim çünkü bugün sabah yapıldıAklımdan geçmedi deil..çünkü etkileri devam ediyor demekki..miragebloom bu senin için önemli canım..sabirin uzmana sormuş
Kalana kadar yola devamBen adetten sonra sIk iliskiyle kaliyorum hep hic tek iliskiyle kalmadim daha
TamamKalana kadar yola devam
Yok canım yaa inanmadım tabiki..sadece sorguluyorum gerçekmi değilmi diye..bizide bırakma sakın, senin çok desteğini gördük saolasın..Ayyy boyle sacma seylere inaniyorsaniz birdaha takilmayacam size...Munkun değil.Ben inanmiyorum canim
Unutmadıkda sen nerelerdesin hiç görünmüyorsun..Kızlar beni unutmuş
Burdayım canım uyuyan güzel uyuşmuş kesin. Biz bize kalalım canım. Yapacak birşey yok.Unutmadıkda sen nerelerdesin hiç görünmüyorsun..
Yok uyumadım cnm çoluk çocuk yemek eş derken giremedimBurdayım canım uyuyan güzel uyuşmuş kesin. Biz bize kalalım canım. Yapacak birşey yok.
Haklısın zor oluyor. Benimde misafir gelip gidiyor. Bende yetisemiyorum. . Bu aralar.Yok uyumadım cnm çoluk çocuk yemek eş derken giremedim