Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Canım benimde tek iliskiydi.acaba yumerta catladiktan sonra cokmu zaman geçti.Yetismedimi?

Ayyy o Zaman yumurta çatladıktan sonra tek ilişki olsun garanti olsun artık ne Zaman tutarsa o Zaman iyi bizim için Allah nasip eder bize de umarım
İnşallah canım.isterseniz iki gün üstüste iliski olsun farketmez.Onemli olan catlama oldugunda iliskinin olmasıdır.Y ler erken varırsa tutar.12 24 arası olmasi gerek.Acaba bebegim gec mi yapmış.Bidaki aya tekrar deneyin bisey olmaz.

Aslında test silikleştikten sonra 4-5 saat içinde oldu diye biliyorum o daha iyi bilir ben de 27 şubattaki adetimden sonra deniyceğim Allah'ın izniyle tutar inşallah

Gec degil bence cunki test silindi sana yazdim iki saat bile gecememistir uzerinden hatirladima gore Gec kalmadim bence ama tutmadi heralde spermlar ulasana kadar oldu

Gec degil bence cunki test silindi sana yazdim iki saat bile gecememistir uzerinden hatirladima gore Gec kalmadim bence ama tutmadi heralde spermlar ulasana kadar oldu
Yok canım hayirlisi olsun.Sperm hemen ulaşır yarim saatte.Bidaki ay denersin.Iltihabin varsa bu arada tedavi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…