- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Hmm o Zaman erken olmuş test için bir de sabah ilk idrarla yapman lazım yarın sabah da öyle denersin benim ikinci gebeliğimde adet günün de bile negatif çıkmıştı kan da hamile olduğum anlaşılmıştıGecen ay 20 sinde olmustum
Yarin sabah ilk idrarla yap.Varsa çıkar.Ben 12.gün sabah namazinda kalktigimda yapmistim ilk idrardi çıktı11 gun gecti iste iliskimin uzerinden 11 gun gecti yaptim Bise cikmadi testte
Aynen cnm hesapladım pazartesi ilk idrarla yap adet gününe daha var cnmPazartesi yapsam kesin cikar var veya yok ozamn belli olur
Adet günü onemli değil.Yumurtlama gunu önemli.Aynen cnm hesapladım pazartesi ilk idrarla yap adet gününe daha var cnm
Evet ovülasyon testine göre 11 gün önce yumurtlama oldu diye biliyorum o Zaman yarın sabah ilk idrarla yapması lazım bildiğim kadarıyla birikmiş idrar olması lazımAdet günü onemli değil.Yumurtlama gunu önemli.
O zaman ben 2. gebeliğimde geç yumurtlamışım yani ben hissedemediğim için bilmiyordum zaten o yüzden kız olmuş ama iyi ki olmuş iyi ki var zaten ben ovülasyon günü mü anlayamıyorum testle ancak anlarımAdet günü onemli değil.Yumurtlama gunu önemli.
Peki yarin sabah ilk idrarla tekrarlarim testi ozamamO zaman ben 2. gebeliğimde geç yumurtlamışım yani ben hissedemediğim için bilmiyordum zaten o yüzden kız olmuş ama iyi ki olmuş iyi ki var zaten ben ovülasyon günü mü anlayamıyorum testle ancak anlarım
Yok bence ya cunki karnim adet sancisi var belim velan bence olacam adet hayirlisi olsun bakalimPeki yarin sabah ilk idrarla tekrarlarim testi ozamam
Şimdi adetin 3. Günündeyim..geçen ay canım kaçırdığım..şimdi daha erken başlıcam testlere inşallah..Adetin ne Zaman bu ay mı kaçırdın ovülasyonu
Hamilelikte de aynı belirtiler oluyor hayırlısı cnmYok bence ya cunki karnim adet sancisi var belim velan bence olacam adet hayirlisi olsun bakalim
Evet bence de kaçırma bu ay hayırlısı olsunŞimdi adetin 3. Günündeyim..geçen ay canım kaçırdığım..şimdi daha erken başlıcam testlere inşallah..
Bakalım hayırlısı..bende de tedirginlikler var düşük mu olcak, testler pozitif olmayacak mı diye garip bi umutsuzluk var..Evet bence de kaçırma bu ay hayırlısı olsun
Umutsuzluğa kapılma cnm o bende de var inşallah Allahım tekrar yaşatmasın düşük kötü bir şey ablam yaşadı ondan biliyorum hamile olduğunu öğrendikten sonra doktor kontrolüyle devam edersen senin için daha iyi benim de yavaş yavaş hevesim kaçıyor olmıycak gibi cesaretim yok yani bir cesaretle yaptım yaptım yani yapmazsam da içime dert olur kafam karışık hakkımızda hayırlısı neyse o olsunBakalım hayırlısı..bende de tedirginlikler var düşük mu olcak, testler pozitif olmayacak mı diye garip bi umutsuzluk var..
Biz iyi düşünelim yinede, hayırlısı olsun..benimde kafa karışık birazUmutsuzluğa kapılma cnm o bende de var inşallah Allahım tekrar yaşatmasın düşük kötü bir şey ablam yaşadı ondan biliyorum hamile olduğunu öğrendikten sonra doktor kontrolüyle devam edersen senin için daha iyi benim de yavaş yavaş hevesim kaçıyor olmıycak gibi cesaretim yok yani bir cesaretle yaptım yaptım yani yapmazsam da içime dert olur kafam karışık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Aynen bir şeyi planlı yapınca böyle oluyor kafan karışıyor.Biz iyi düşünelim yinede, hayırlısı olsun..benimde kafa karışık biraz
Slm cnm negatif çıktı yarın sabah ilk idrarla yapması gerekiyormuş testi yani yarın tekrarlıycak testi senin kızın Nasıl oldu merak ettim eli iyidir umarımBebegimmm ne oldu haber var mi