- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
İnşallah iyi olur cnm dualarımız seninleHayırlısı olsun. Sabirsizlandim.sali gunu kontrolumuz var o zaman belli olacak. Gorunuste iyi gorunuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah iyi olur cnm dualarımız seninleHayırlısı olsun. Sabirsizlandim.sali gunu kontrolumuz var o zaman belli olacak. Gorunuste iyi gorunuyor.
O karisiklik bendede oluyor valla bi diyorum yapim bi diger kafam yok diyo bilemedim bakalim sabah test yapacmAynen bir şeyi planlı yapınca böyle oluyor kafan karışıyor.
Benimde cok dusuk oluyor insan tekrardan yasamak istemiyo oyle seyleri zor cunki allahim yasatmasin tekrariniBakalım hayırlısı..bende de tedirginlikler var düşük mu olcak, testler pozitif olmayacak mı diye garip bi umutsuzluk var..
CanimIyi canım çok şükür. Salı günü belli olacak
Tsk ederim. NasılsınCanim
Gecmis olsun yeni okudum cok gecmis olsun
Iyim valla neolsun oturuyom annemlerle bulanti yok halsizlik az var gogsum hafif agriuoTsk ederim. Nasılsın
Hayırlısı canım
Iyim valla neolsun oturuyom annemlerle bulanti yok halsizlik az var gogsum hafif agriuo
Amin inşallah..Benimde cok dusuk oluyor insan tekrardan yasamak istemiyo oyle seyleri zor cunki allahim yasatmasin tekrarini
Bizim kardelen ise gececiAmin inşallah..
İnşallah bir an önce iyileşir parmağı kuzunun..dualarım sizinle..Hayırlısı olsun. Sabirsizlandim.sali gunu kontrolumuz var o zaman belli olacak. Gorunuste iyi gorunuyor.
Teşekkür ederim canım. Bugün iyiydi oyunlar oynadı. Salı günü belli olucakİnşallah bir an önce iyileşir parmağı kuzunun..dualarım sizinle..
Ayyy sorma valla sabah ne zaman oluyor akşam ne zaman oluyor anlamıyorum..hep ayaktayım..ne zaman teli elime alsam kızım teli elimden alıyor..uyuyunca artık genelde yazıyom bende..o yüzden gececiyim:))Bizim kardelen ise gececi
Önemli bir şey çıkmaz inşallah..çocuklarınki birden iyi olurTeşekkür ederim canım. Bugün iyiydi oyunlar oynadı. Salı günü belli olucak
Sanmam çünkü bugün pansuman yaptık hemşire iyi dedi. Çünkü morarma olmadı. Benimde zor oluyor. Aynen sürekli kızım tl almaya çalışıyor.Önemli bir şey çıkmaz inşallah..çocuklarınki birden iyi olur
Kaç yaşında kızın canım, ablası okulluydu demiSanmam çünkü bugün pansuman yaptık hemşire iyi dedi. Çünkü morarma olmadı. Benimde zor oluyor. Aynen sürekli kızım tl almaya çalışıyor.
Maşallah kuzulara..çok küçük değillermiş..kardeş geldiğinde pek sıkıntıları olmaz sana..Küçük kızım 4 buçuk büyük kızım 6 buçuk yaşında kızım anaokuluna gidiyor.