Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kizlar. Bende boyle hafif hafif kasik agrisi oluyo cok hafif ama bacaklarima vuruyo ben adetimden birhafta oncede hissediuom genelde bu tarz agrilar??
Ayyy içimden bi his hamile olduğunu söylüyor..inşallah hamilesindir ve oğluşun olur

Bende cabuk gosteri ve bilmiuorum sizde agri oluyomu ben ogun cok sanci cektim ya normal bi agri degildi catladini ve catladiktan sonra agriinin gectini farkettim buda bir avantaj bence

Bende cabuk gosteri ve bilmiuorum sizde agri oluyomu ben ogun cok sanci cektim ya normal bi agri degildi catladini ve catladiktan sonra agriinin gectini farkettim buda bir avantaj bence
Yumurtlama ağrısı bu..farklı bi ağrı batma gibi..bende anlıyorum genelde

Yumurtlama ağrısı bu..farklı bi ağrı batma gibi..bende anlıyorum genelde
Evet kasiklarda agriiii bacaklara vuruyor agrisi ben normalde okadar acimiyordu ama busefer bukulu kaldim agridan dogrulamadim sonra banyo yaptim karnima sicak su velan koydum hafifledi agri suan da var agrim hafif bacaklarima vuruyor karnimin ici agriyo

Bütün belirtiler gebelik diyor:) hadi inşallah ama çok sıcak uygulamalar yapma bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…