Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
image.jpeg

Bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor, bizde X X kromozomu var erkeklerde XY, sperm Y kromozomu gelirse bebeğiniz erkek olur. Onun için adet Gününe göre, yumurtlama Gününe göre ilişkiye girmek bir sonuç vermez diye düşünüyorum. Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli bebekler kucağınıza almayı nasib etsin.

Bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor, bizde X X kromozomu var erkeklerde XY, sperm Y kromozomu gelirse bebeğiniz erkek olur. Onun için adet Gününe göre, yumurtlama Gününe göre ilişkiye girmek bir sonuç vermez diye düşünüyorum. Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli bebekler kucağınıza almayı nasib etsin.
Amin demek doktorlar değil siz daha iyi biliyormussunuz. Bunu da öğrendik. Teşekkür ederim. Bilgileriniz superrrrrr.

Amin demek doktorlar değil siz daha iyi biliyormussunuz. Bunu da öğrendik. Teşekkür ederim. Bilgileriniz superrrrrr.
Kötü bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Sonuçta sperm belirliyor cinsiyeti diyorum, yumurtada sadece X kromozomu var. Bu kadar istiyorsunuz inşallah gönlünüze göre olur.

Kötü bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Sonuçta sperm belirliyor cinsiyeti diyorum, yumurtada sadece X kromozomu var. Bu kadar istiyorsunuz inşallah gönlünüze göre olur.
Amin cumlemizin. Bende kötü birşey demedim. Sadece sizin kendi fikirleriniz. Ama biz burda doktorların söylediği bilgileri birbirlerimizle paylaşıyoruz. Yani kendi şahsi fikirlerimizi kullanmiyoruz. Varsa doktorlardan bilgili eski kadınlarda bize anlatın. Yoksa herşey için kendi adıma teşekkür ederim. Sizin şahsi fikirleriniz için.

Bizde birseyleri deniyoruz biliyoruz cinsiyeti erkek belirledini ama iste y ler hizli oldugu icin X lerden oyuzden yum gunune denk getirmeye caksiiyoruz ki insanllah cikarsa ilk y kromozomu ulasir gerisini zaten rabbime biraktik hayirlisini versin sagliklisini versin insnallah cumlemize

Kizlar. Bende boyle hafif hafif kasik agrisi oluyo cok hafif ama bacaklarima vuruyo ben adetimden birhafta oncede hissediuom genelde bu tarz agrilar??

Bu kadar net konuşmanızı hayretle karşılıyorum zira uzmanlar bile net konuşmuyor..son çalışmalarda net olmayan çalışmalar bunlar kadının vajeninin kimyasının bebek cinsiyetini etkilediği soyleniyor. Ornek korede alkali su tüketiliyor ve bebekler genelde erkek doğuyormuş..yani demek istediğim sperm kalitesi, yumurtanın yükü, vajenin kimyası vb..çooook etken var..bizler bilimin yaptığı çalışmalardan faydalanıyoruz..hiçbirşey %100 deil..olsaydı zaten bu topiklerde konuşuyor olmazdık..tabiki taktir Rabbim in..biz tevekkül ediyoruz

X