Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
İnşallah canım, normalmiş
Ben ilk hamilelimde 8 hafta kalbimde durmustu bana ya kurtaj yada alltan hapla dusurebilirsin dediler tabi bende tecrubesiz kurtajdan korktum dogal yonden dussun dedim yeminle bir gun dogum sancisi cektim onu dusurmek icin cok kotuydu yaaa mahfolmustum ikinci dusugumu hic bilmedim 5 haftalikken normal adet sancisi gibi dusurudum allahim yasatmasin kimseye vallaha o hapla dusurdum cok aciydi

Canım ben hem kendim düşürdüm hemde kürtaj oldum.. bebeklerin kalbinin durduğunu öğrendikten sonra doçenti bir gece bekledim..bide doç gorsun dedi dr lar..gece ağrı sancı çok feciydi ve düşük yaptım kanama fazla olunca bu kez kurtaja aldılar o da çok feciydi..sonra parça kalmış..ilk adetten sonra tekrar parça goruldu..bu kez 2. Adeti bekledim..bi daha yaşamayız inşallah

Amin cnm Allah yaşatmasın bir daha inşallah hamilesindir sana bütün acılarını unutturur sana sıkıca tutunur inşallah

Çok zor ya Allahım kimseye yaşatmasın bir daha

Evet o kendin dusurme yontemi cok kotu yaaa dogumdan beter bekle bekle dusmuyor cok sancili oluyo gercektende seninki baya bi zorlu gecmis ama

Evet o kendin dusurme yontemi cok kotu yaaa dogumdan beter bekle bekle dusmuyor cok sancili oluyo gercektende seninki baya bi zorlu gecmis ama
Aslında kürtaj olucaktım ama kürtajı beklerken kendim düşürdüm..dr lar kendiliğinden düşmesi iyi olmuş çabuk toparlanırsın dediler..

Aslında kürtaj olucaktım ama kürtajı beklerken kendim düşürdüm..dr lar kendiliğinden düşmesi iyi olmuş çabuk toparlanırsın dediler..
allah ikinize yaşanmasın... Inşallah herşeyin hayirlisi

Kızlar dundendir 2011super annelere bakindim. Ama birşey anlamadım. Orta kaç kişinin tutmuş. Kaç kişinin tutmamış. Bilgisi olan var mi. Bana da söyleyin cooooook merak ediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…