Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kızlar dundendir 2011super annelere bakindim. Ama birşey anlamadım. Orta kaç kişinin tutmuş. Kaç kişinin tutmamış. Bilgisi olan var mi. Bana da söyleyin cooooook merak ediyom
Bende ara ara baktım canım..genelde tutuyor ama herşeyi yapıpta tutmayanlarında var..2011 süper annelerin 2015 ocak şubat aylarına baktım güzel sonuçlar alanlar var..o aylara bi bakın güzel bilgiler var

Ha anladim evett ozamam haftaya denerim bi test bakalim
Evet peki bu halisizligi onami yormak lazim vallahi acayip halsizlik var ha birde sunu merak ettim ben gercek Payi varmi onun kiza hamileysen idrar koyu sari oluyomus erkeginki acik oluyomus bu ogrendikten sonrami yani hamileli belli oluyor yoksa suanda belli olurmuki?? Benimki sabahlari bakiyorum acik renk oluyo normalde hep koyu oluyodu

Canım yaa ben pek öyle şeylere inanmıyorum...daha birçok şey var bu gibi..geçen biyerde okudum idrara karbonat döküyorlar kabarırsa şöyle kabarmazsa böyle diye..ben inanmıyorum bunlara..

Kızzzzlar napıyonuz ben bugün çok giremiyorum dışardayım netim çok kalmamış ama arada girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum haberler var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…