- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Gayet iyi ne güzel hesabı kolay olurBenim tam 30 kötü mu kızlar anlamadım.
Genelde 28 donemde adet olan ozaman 14 dunde degilde 11/12 catlama oluyo galiba 30 da 14 gunmuGayet iyi ne güzel hesabı kolay olur
Kesin günler olmuyor canım..bazen 28 günde adet olanın bile ovulasyon günü sapabiliyor..stres, heyecan, üzüntü sıkıntı herşey etkiliyoGenelde 28 donemde adet olan ozaman 14 dunde degilde 11/12 catlama oluyo galiba 30 da 14 gunmu
Zaten bende mantar var. Yapayım yaBende okumuştum canım vajinal duşta amaç vajenin ph ını yükseltip ortamı alkali yapmak ama karbonatın miktarını iyi ayarlamak gerekiyormuş yoksa gebe kalınamıyor ve üstüne üstlük vajenin doğal asitliği bozulduğu için mantar olunabiliyırmuş
Sende kac melek varBende okumuştum canım vajinal duşta amaç vajenin ph ını yükseltip ortamı alkali yapmak ama karbonatın miktarını iyi ayarlamak gerekiyormuş yoksa gebe kalınamıyor ve üstüne üstlük vajenin doğal asitliği bozulduğu için mantar olunabiliyırmuş
Bir kızım var canım, kısmet artık ikincisi gönlümüzdeki olur inşallahSende kac melek var
Gene ikincide insan pek takmiuo ama eger ikincide Kiz olursa ozaman iste biraz kaygiya dusuyor acaba olmucakmi hic diyeBir kızım var canım, kısmet artık ikincisi gönlümüzdeki olur inşallah
Benimde kafamdan geçiyor ama yanlış bişey yapmak istemiyorum..bana vajinal duşu deneyen ve oğlu olan biri anlatmıştı..çay kaşığının ucunun ucuyla karbonat kullanmış fazlası olmuyormuş..etkisi varmı bilemiyorumZaten bende mantar var. Yapayım ya
Allah bağışlasın melegini. Inşallah oğlun da olur canım. eksik kalmasın. Onu da deniyecem. Insan düşününce mantıklı geliyor.Benimde kafamdan geçiyor ama yanlış bişey yapmak istemiyorum..bana vajinal duşu deneyen ve oğlu olan biri anlatmıştı..çay kaşığının ucunun ucuyla karbonat kullanmış fazlası olmuyormuş..etkisi varmı bilemiyorum
Bence hiç kaygılanma..çevremde ve burda 2 hatta 3 kızı olup sonrasında oğlu olan çok..Rabbim isterse herşey olur..oğlunda olur inşallah birbirimize dua edelim..Gene ikincide insan pek takmiuo ama eger ikincide Kiz olursa ozaman iste biraz kaygiya dusuyor acaba olmucakmi hic diye
Saol canım hepimizinkiyle beraber inşallah..biraz araştıralım bu konuyuAllah bağışlasın melegini. Inşallah oğlun da olur canım. eksik kalmasın. Onu da deniyecem. Insan düşününce mantıklı geliyor.
Insanllah canim yaaaBence hiç kaygılanma..çevremde ve burda 2 hatta 3 kızı olup sonrasında oğlu olan çok..Rabbim isterse herşey olur..oğlunda olur inşallah birbirimize dua edelim..
Aminnnn canim insanllah hayirli cumalar hepinize rabbimBugun cuma kizlar oncelik evladi olmayanlara daha sonra bebegimmmm e dua edelim. Bu cumayi onlara ayiralim. Bugun adetliyim. Kendimce dualar edecem herkese ama önce evlat tatmiyanlara rabbim evladi olmaya tüm kadinlara salih hayırlı evlat nasip etsin. Inşallah bir an önce hamile olurlar. Ve bebegimmmm e inşallah bu ay oglusu tutunmustur.
Aminnnn canim insanllah hayirli cumalar hepinize rabbim
Kalbimizdekini versinn insanllah dualarim sizinle