- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Adetten sonra sen ne yaptığına karar verdin miİnşallah canım..yöntemleri denicez ya o yüzden olabilir...benim adetede bir hafta var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten sonra sen ne yaptığına karar verdin miİnşallah canım..yöntemleri denicez ya o yüzden olabilir...benim adetede bir hafta var
Beni dr 2 adet bekletti içerde parça falan vardı..benimde kızım sık ilişkiyle oldu:)Ben dusuk yaptim ikinci kizimdan bir ay once bir adet gordum tekrar hamile kaldim sIk iliskiyle ama
Ovulasyın testi en başta..asitlerden biraz uzak durucamAdetten sonra sen ne yaptığına karar verdin mi
Olur inşallah cnm sıkma canını kürtajdan sonra olabilir herhalde normaldirDüzensizlik yokda düşükten sonra 2 adet oldum anlayamadım daha düzeni..bu ay test yaptım testlerin hepsi negatifti..bakalım bu ay nasıl olcak
İnşallah canım, normalmişOlur inşallah cnm sıkma canını kürtajdan sonra olabilir herhalde normaldir
Ben ilk hamilelimde 8 hafta kalbimde durmustu bana ya kurtaj yada alltan hapla dusurebilirsin dediler tabi bende tecrubesiz kurtajdan korktum dogal yonden dussun dedim yeminle bir gun dogum sancisi cektim onu dusurmek icin cok kotuydu yaaa mahfolmustum ikinci dusugumu hic bilmedim 5 haftalikken normal adet sancisi gibi dusurudum allahim yasatmasin kimseye vallaha o hapla dusurdum cok aciydiİnşallah canım, normalmiş
Canım ben hem kendim düşürdüm hemde kürtaj oldum.. bebeklerin kalbinin durduğunu öğrendikten sonra doçenti bir gece bekledim..bide doç gorsun dedi dr lar..gece ağrı sancı çok feciydi ve düşük yaptım kanama fazla olunca bu kez kurtaja aldılar o da çok feciydi..sonra parça kalmış..ilk adetten sonra tekrar parça goruldu..bu kez 2. Adeti bekledim..bi daha yaşamayız inşallahBen ilk hamilelimde 8 hafta kalbimde durmustu bana ya kurtaj yada alltan hapla dusurebilirsin dediler tabi bende tecrubesiz kurtajdan korktum dogal yonden dussun dedim yeminle bir gun dogum sancisi cektim onu dusurmek icin cok kotuydu yaaa mahfolmustum ikinci dusugumu hic bilmedim 5 haftalikken normal adet sancisi gibi dusurudum allahim yasatmasin kimseye vallaha o hapla dusurdum cok aciydi
Amin cnm Allah yaşatmasın bir daha inşallah hamilesindir sana bütün acılarını unutturur sana sıkıca tutunur inşallahBen ilk hamilelimde 8 hafta kalbimde durmustu bana ya kurtaj yada alltan hapla dusurebilirsin dediler tabi bende tecrubesiz kurtajdan korktum dogal yonden dussun dedim yeminle bir gun dogum sancisi cektim onu dusurmek icin cok kotuydu yaaa mahfolmustum ikinci dusugumu hic bilmedim 5 haftalikken normal adet sancisi gibi dusurudum allahim yasatmasin kimseye vallaha o hapla dusurdum cok aciydi
Çok zor ya Allahım kimseye yaşatmasın bir dahaCanım ben hem kendim düşürdüm hemde kürtaj oldum.. bebeklerin kalbinin durduğunu öğrendikten sonra doçenti bir gece bekledim..bide doç gorsun dedi dr lar..gece ağrı sancı çok feciydi ve düşük yaptım kanama fazla olunca bu kez kurtaja aldılar o da çok feciydi..sonra parça kalmış..ilk adetten sonra tekrar parça goruldu..bu kez 2. Adeti bekledim..bi daha yaşamayız inşallah
Evet o kendin dusurme yontemi cok kotu yaaa dogumdan beter bekle bekle dusmuyor cok sancili oluyo gercektende seninki baya bi zorlu gecmis amaCanım ben hem kendim düşürdüm hemde kürtaj oldum.. bebeklerin kalbinin durduğunu öğrendikten sonra doçenti bir gece bekledim..bide doç gorsun dedi dr lar..gece ağrı sancı çok feciydi ve düşük yaptım kanama fazla olunca bu kez kurtaja aldılar o da çok feciydi..sonra parça kalmış..ilk adetten sonra tekrar parça goruldu..bu kez 2. Adeti bekledim..bi daha yaşamayız inşallah
Insnallah canimAmin cnm Allah yaşatmasın bir daha inşallah hamilesindir sana bütün acılarını unutturur sana sıkıca tutunur inşallah
AminnnnnnÇok zor ya Allahım kimseye yaşatmasın bir daha
Aslında kürtaj olucaktım ama kürtajı beklerken kendim düşürdüm..dr lar kendiliğinden düşmesi iyi olmuş çabuk toparlanırsın dediler..Evet o kendin dusurme yontemi cok kotu yaaa dogumdan beter bekle bekle dusmuyor cok sancili oluyo gercektende seninki baya bi zorlu gecmis ama
Herseyde bir hayir var iste canim bu senin ilk kizindan sonra olanlar demiAslında kürtaj olucaktım ama kürtajı beklerken kendim düşürdüm..dr lar kendiliğinden düşmesi iyi olmuş çabuk toparlanırsın dediler..
Ben ilk hamilelimde 8 hafta kalbimde durmustu bana ya kurtaj yada alltan hapla dusurebilirsin dediler tabi bende tecrubesiz kurtajdan korktum dogal yonden dussun dedim yeminle bir gun dogum sancisi cektim onu dusurmek icin cok kotuydu yaaa mahfolmustum ikinci dusugumu hic bilmedim 5 haftalikken normal adet sancisi gibi dusurudum allahim yasatmasin kimseye vallaha o hapla dusurdum cok aciydi
allah ikinize yaşanmasın... Inşallah herşeyin hayirlisiAslında kürtaj olucaktım ama kürtajı beklerken kendim düşürdüm..dr lar kendiliğinden düşmesi iyi olmuş çabuk toparlanırsın dediler..
Evt canım 2. Gebeliğim...vardır bunda da bi hayırHerseyde bir hayir var iste canim bu senin ilk kizindan sonra olanlar demi
Slm kızlar, nerelerdesiniz