Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Yani acik rengi yakalayinca iliskiye giriyosun yum orda hazir bekledi icin iste y kromozomlari da hizli oldu icin y lerin girme sansi daha yuksek oluyormus tabi Allah bilir orasinda yapanlar ve tutturanlar bu sekil anlatiyolar
Simdi mesela ilk yaptiklarim koyu duruyorya ozamam daha yumurta atmamis oluyo o test silindikce yumurta hazir beklemis oluyo ve iliskiye giriyosun

Simdi mesela ilk yaptiklarim koyu duruyorya ozamam daha yumurta atmamis oluyo o test silindikce yumurta hazir beklemis oluyo ve iliskiye giriyosun
Evet aynen oyle koyu olunca yumurtluyacan anlamina geliyomus ve test silik cikinca yumurta hazir yani tupten cikmis oluyo ve iliskiye giriyosun y kromozomlari da hizli oldu icin ilk onlar ulasiyomus oyle diyolarr herzaman diyorum Allah bilir tabi ama deneyenlerde tutmus genelde

Ooooooo baya bilgilenmişsin hadi hayırlısı bizde sana sorarız artık daha önümde koca bir ay var

Evet aynen cnm ben kendimi garantiye alıyorum ama biz ne yaparsak yapalım Allah'ın dediği olur inşallah gönlümüzdekini yazmıştır bize

bebeğimmm sen bugünü kaçırma silikleşmeye başlamış bitane daha yap sonucuna göre bugün gece falan kaçırma

Evet kizlar bu sabah testi yaptim silik cikti dun gece 11 de iliski oldu catlamaya denk getirdik insanllah gerisi rabbime kalmis
Ayyy inşallah olur dün zaten sen ağrım var deyince anlamıştım çatladığını o yüzden değerlendir dedim hadi hayırlısı inşallah güzel haberler bekliyoruz 15 gün sonra

Kizlar ben bugun doktora gittim ve kafamdaki sorulari sordum bu dusuklerin sebebini bu doga birseydir dedi vucut Kabul etmiuor atiyor dedi cunki tutarsa ozurlu olur dedi (rabbim saglikli versin) birde benim vucudum y leri Kabul etmedimi icinmi dusuyor dedim hayir dedi onunlada hic bir alakasi yok dedi.sonra bu yumurtlama catladi gun iliski dedim genelde erkek bebek diyolar dedim tabi hollandali doktor turk degil.oda Evet oyle diyolar dedi ama onunlada bi alakasi yok dedi cinsiyeti belirleyen erkektir dedi bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…