- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Yani acik olunca yumurtlamis oluyosun burdaki o sekilEvet bana da açık geldi.. ne anlama geliyor. Ne yapacaksin
Acıklı ne yumurta miYani acik olunca yumurtlamis oluyosun burdaki o sekil
Yapanlara sordumda testi acilirsa yumurtlama baslamis oluyor diyolar ama bu aciklik yeterlimi onu bilmiyorum iste
Yani acik rengi yakalayinca iliskiye giriyosun yum orda hazir bekledi icin iste y kromozomlari da hizli oldu icin y lerin girme sansi daha yuksek oluyormus tabi Allah bilir orasinda yapanlar ve tutturanlar bu sekil anlatiyolarEvet bana da açık geldi.. ne anlama geliyor. Ne yapacaksin
Simdi mesela ilk yaptiklarim koyu duruyorya ozamam daha yumurta atmamis oluyo o test silindikce yumurta hazir beklemis oluyo ve iliskiye giriyosunYani acik rengi yakalayinca iliskiye giriyosun yum orda hazir bekledi icin iste y kromozomlari da hizli oldu icin y lerin girme sansi daha yuksek oluyormus tabi Allah bilir orasinda yapanlar ve tutturanlar bu sekil anlatiyolar
Evet aynen oyle koyu olunca yumurtluyacan anlamina geliyomus ve test silik cikinca yumurta hazir yani tupten cikmis oluyo ve iliskiye giriyosun y kromozomlari da hizli oldu icin ilk onlar ulasiyomus oyle diyolarr herzaman diyorum Allah bilir tabi ama deneyenlerde tutmus geneldeSimdi mesela ilk yaptiklarim koyu duruyorya ozamam daha yumurta atmamis oluyo o test silindikce yumurta hazir beklemis oluyo ve iliskiye giriyosun
Cuma gününe ertelendi adetliyim bugün gidecektim adetli olunca olmuyor cuma günü rahimdeki yara dondurulcak ve spiral çıkartılcakCanım ne zaman hastaneye gitcen
Ooooooo baya bilgilenmişsin hadi hayırlısı bizde sana sorarız artık daha önümde koca bir ay varEvet aynen oyle koyu olunca yumurtluyacan anlamina geliyomus ve test silik cikinca yumurta hazir yani tupten cikmis oluyo ve iliskiye giriyosun y kromozomlari da hizli oldu icin ilk onlar ulasiyomus oyle diyolarr herzaman diyorum Allah bilir tabi ama deneyenlerde tutmus genelde
Evet aynen cnm ben kendimi garantiye alıyorum ama biz ne yaparsak yapalım Allah'ın dediği olur inşallah gönlümüzdekini yazmıştır bizemiregebloom herşeyi sakince ve akıllıca yapıyor. Onu takip et bence. Seni anlıyorum canım ama acele ise şeytan karışir. Bak erkal cocuk için mantar ve enfeksiyon olmayacakmış. Ya belki sende olur. Tedavi önemli bence yinede karar senin cnm
Olbebeğimmm sen bugünü kaçırma silikleşmeye başlamış bitane daha yap sonucuna göre bugün gece falan kaçırma
Ayyy inşallah olur dün zaten sen ağrım var deyince anlamıştım çatladığını o yüzden değerlendir dedim hadi hayırlısı inşallah güzel haberler bekliyoruz 15 gün sonraEvet kizlar bu sabah testi yaptim silik cikti dun gece 11 de iliski oldu catlamaya denk getirdik insanllah gerisi rabbime kalmis
Hayırlısı.......Evet canlar Hayirlsii olsun kalkmadim canim yarin saat 45 dakka yattim zaten dus alamadim sabah kalkar kalkmaz yaptim
Bize umut olursun inşallah yakında Allah'ın izniyle oğlum oluyor dersin sende inşallah Allah nasip eder umarım bize de size deEvet canlar Hayirlsii olsun kalkmadim canim yarin saat 45 dakka yattim zaten dus alamadim sabah kalkar kalkmaz yaptim
Nerdesinnnnn ozel e bk luttttttfennnnnBize umut olursun inşallah yakında Allah'ın izniyle oğlum oluyor dersin sende inşallah Allah nasip eder umarım bize de size de