Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Bencede tekrarla
Suan varya kasik agrisindan oluyorum ilk defa boyle bi agri var abartmiyorum sicak su tuttum karnima acayip batma oldu alltan kasiiktan anladim stresten oldu bence ya normalde hic boyle no agri yasamazdim dusuk agrisi gibi cok kotu bi agri suan hafifledi biraz iki agrikesici attim uzandim biraz

Suan varya kasik agrisindan oluyorum ilk defa boyle bi agri var abartmiyorum sicak su tuttum karnima acayip batma oldu alltan kasiiktan anladim stresten oldu bence ya normalde hic boyle no agri yasamazdim dusuk agrisi gibi cok kotu bi agri suan hafifledi biraz iki agrikesici attim uzandim biraz
Neden öyle oluyor ki...

Stresten bence de çocuk için stres yaptın galiba

Evet bencede oyle oldu stressde yapmiyom kendimce aslinda ama vucut olarak yapiyorum demekki daha cok merak yuzunden simdi birazdaha Iyi oldum sukur nasil bir agriydi o yaaa:KK43:
Canım bana soracak olursan bu ay ertele. Biraz sakinles kafandan biraz sil. Kendine gel bak iki yavrun daha var onlarla biraz zaman geçirerek unutmaya çalış bu ay önümüzdeki ay bir doktora görün herşeyi rayına oturt. Stres yaparak yanlış birşeyler yapma. Yavaş yavaş sakin sakin

Canım bana soracak olursan bu ay ertele. Biraz sakinles kafandan biraz sil. Kendine gel bak iki yavrun daha var onlarla biraz zaman geçirerek unutmaya çalış bu ay önümüzdeki ay bir doktora görün herşeyi rayına oturt. Stres yaparak yanlış birşeyler yapma. Yavaş yavaş sakin sakin
Aslinda benimkisi stress degil merak yaa su test beni heycanlandiruo bunu ben her ay yapsam geene ayni heycani yasarim:KK70::KK70:

miregebloom herşeyi sakince ve akıllıca yapıyor. Onu takip et bence. Seni anlıyorum canım ama acele ise şeytan karışir. Bak erkal cocuk için mantar ve enfeksiyon olmayacakmış. Ya belki sende olur. Tedavi önemli bence yinede karar senin cnm

miregebloom herşeyi sakince ve akıllıca yapıyor. Onu takip et bence. Seni anlıyorum canım ama acele ise şeytan karışir. Bak erkal cocuk için mantar ve enfeksiyon olmayacakmış. Ya belki sende olur. Tedavi önemli bence yinede karar senin cnm
Yok canim ya gercek ben biraz heycan yaptim oyuzden oldu normalde bukadar agrim olmazdi bu ay boyle oldu oda su test yuzunden oldu yoksa gene bukadar heycan yapmazdim bence bilmiuolarim allaha biraktim hayirlisi neyse o olsun

image.jpg

X