- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Seninde bir kizin vardi demi sende erkek istiyodun allahin izniyle?Bende de sık ilişki olmuştu. Ama kız istediğim için hiç araştırma yapmadım. Ya nasip dedik.
Iki kızım varSeninde bir kizin vardi demi sende erkek istiyodun allahin izniyle?
Ha seninde iki okIki kızım var
Benim kucuk Kiz gectimiz 17 kasim 1 yasina girdiKüçük kizlariniz kaç yaşında zor olmayacak mi kizzzzzzlar
He valla bende buyuturum 10 tane olsun 10 tane bakarimBenim birisi 7 yaşında diğeri 2.5 yaşında büyütürüm Allah'ın izniyle olsun yeterki
Buyuk kizimda 4 bu aradaHe valla bende buyuturum 10 tane olsun 10 tane bakarimhahahahahha kucuk kizimla birlikte buyusun oda insnallah rabbim verirse
İnşallah olur gönlümüzdekiHe valla bende buyuturum 10 tane olsun 10 tane bakarimhahahahahha kucuk kizimla birlikte buyusun oda insnallah rabbim verirse
Amin gulum insanllahİnşallah olur gönlümüzdeki
valla ovulasyon testi kullanıyordum.6gün boyunca koyuyu gösterdi test ha çatladı derken 6 günün altısı da ilişki oldu,bebeğim erkek...Ben ikinci kizimi hatirliuorum ondan once bir dusugum olmustu bende bir ay sonra tekrar basladim adetim bitti yumurtlamam yakin sIk iliskiyle kaldim iki gune bir iliski yasadim yum gunune kadar tabi ozaman hic bukadar derin arastirmadim buyuk bi ihtimal ilk kizimda o sekil oldu sIk iliski
Yoksa altinci gunumu girdin iliskiye cizgi silinmeden?Yani sende bu sekil ciktindan itibaren 6 gun iliskiyemi girdin?
Çizgi silikleşmeye başlamış bu geceyi kesin değerlendir kaçırmaKizlar profil fotoma bakarmisiniz digerinden birazdaha acik renktte noluyo bu catlamami???
Hahahahha ne silinmesi geri koyulasti o testÇizgi silikleşmeye başlamış bu geceyi kesin değerlendir kaçırma
Ben de anlamadığım için doktor garanti giderimHahahahha ne silinmesi geri koyulasti o testSasibes oldum teste bakmaktan
Bencede tekrarlaSaat 8 de tekrarliyacam testi