Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Ne demek istediğini anlamadım. İlki zaten doktor kontrolünde yumurtlama zamanımda oldu.

Demek istediğim yumurta takibi yaparak kaldınız hamile. Yani erkek cocuk için mi yaptınız mi.

Ben öyle demedim kadın orgazm olursa çocuk erkek olur demedim yanlış anlamışsınız demek istediğim ovülasyon günü yani yumurta çatladığında girilen ilişki de kadının orgazmı döl yatağındaki kasılmaları artırdığı için y spermi daha çabuk ulaşacaktır demek istedim bunu doktorlar söylüyor benim asıl inancım ovülasyon günü girilen ilişki bu kadar açıklama yetmezse daha anlatıyım herkes yanlış anlamış ben videoya göre yorum yaptım

Bende yumurta takibi diyorum aklıma yatan odur. Canım miragebloom kafam çok karıştı ya.

Bende yumurta takibi diyorum aklıma yatan odur. Canım miragebloom kafam çok karıştı ya.
Kafan karışmasın ben sana özelden bir doktorun adını atıyım sonra netten sitesine gir orda cinsiyet belirleme rehberi diye bir bölüm var onu oku ben ordan söyledim bunları okuyunca hbr ver bana

İnşallah Rabbim isteyen herkese öncelikle evlat duygusunu tatmayanlara versin sonra bizim gönlümüzdekini inşallah

Bakim bana insanllah guzel sonuc alirim Napim sansimi denedim Kiz olursada yapacak birsey yok denemedim
Keske yapsaydim demem enezindan hem gercekmi degilmi ogrenmis olurim
Hepsi evlat başımızın tacı sağlıklı olsunlar yeter ki biz sadece deniyoruz gerisini Rabbim bilir gönlümüzdeki olur inşallah ne diyelim

Merhabalar,benimde iki tane kızım var.İkinci kızım tüp bebek tedavisiyle oldu.Allah nasip ederse üçüncü için şansımızı deniyicez,yine tüp bebek tedavisi görüyorum,Bende üçüncüsünün hayırlısıyla erkek olmasını istiyorum,bazende acaba üçüncüsünün erkek olmasını istediğim için günaha mı giriyorum diye düşünüyorum.

Bende böyle düşündüm aslında yanlış anlamadım..ama kafam karıştı yinede... Bahsettiğin dr un adını banada verir misin canım videodaki anlatılanları merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…