Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Surekli dedi dusuk ard arda dusuk yaparsan
Inceleme yapiyoruz dedi iki kere dusuk olmasi herzamn olacak birsey ifade etmiyor dedi bunun erkek cocuk sahibi olamiyacan da ifade etmiyor dedi peki dedim erkekde y kromozomlari cok olmadindan mi oluyor dedim hepsine hayir dedi bu dogadan gelen birsey dedi tabi onlar doga diyo biz Allah diyoruz yani rabbimin bilecegi is sizin doktorlariniz turk yine benimkiler yabanci oldu icin hic inanmiyolar boyle seylere herseye doga diyolar:KK48::KK48:

Surekli dedi dusuk ard arda dusuk yaparsan
Inceleme yapiyoruz dedi iki kere dusuk olmasi herzamn olacak birsey ifade etmiyor dedi bunun erkek cocuk sahibi olamiyacan da ifade etmiyor dedi peki dedim erkekde y kromozomlari cok olmadindan mi oluyor dedim hepsine hayir dedi bu dogadan gelen birsey dedi tabi onlar doga diyo biz Allah diyoruz yani rabbimin bilecegi is sizin doktorlariniz turk yine benimkiler yabanci oldu icin hic inanmiyolar boyle seylere herseye doga diyolar:KK48::KK48:
Biz Allahtan diyoruz onlar doğadan diyor yabancı olduğu için ne güzel bütün cevapları almışsın senden güzel haberler bekliyoruz bu ay inşallah

Canım peki demedim mi ben tek ilişki yaşadım.
Bunlar oyle Bise yok diyor tek iliski veya yumurta catladigi gun ikisiki erkek diye Bise yok diyo onlar soylenenler diyo ama oyle iliski olanlarda yuzde 70/80/90 tutuyo bunuda goz ard etmemek lazim hatta ben bi youtubdan professor aciklamasindan dinledim ordada diyor genelde catladi gun iliski erkek bebek diye ama burdakiler oyle Bise yok diyor

Canım hayırlısı diyelim. Varsa nasipte unutma ki bu tedaviler bir sebep olur. Önce allah sonra tedavi

Tabi canim biz allaha birakiyoruz elbette en dogru olani o bilir nasibimizde ne varsa o olsun asla uzulmem bir kizim olursada yeterki saglikli olsun insnallah gonlumuzden geceni verir allahim birbirimize bol dua edelim rabbim once olmuyanlara versin:KK200:

Bence şunu anlatmak istemiş kadın erkekten önce orgazm olursa Bebek erkek döl yatağındaki kasılmalar erkek spermi yumurtaya daha çabuk ulaştırıyor aklınızda bulunsun
Iste yumurtaya daha cabuk girmesi icin yumurtada hazir beklemesi gerekiuor ordaki hemen girsin:KK64::KK64::KK64:oyle degilmi??

Bence şunu anlatmak istemiş kadın erkekten önce orgazm olursa Bebek erkek döl yatağındaki kasılmalar erkek spermi yumurtaya daha çabuk ulaştırıyor aklınızda bulunsun
Bazi yerlerde de tam tersi yazıyor..yani erkek önce orgazm olursa erkek olur diye...hangisine inanacağız şaşırdım kaldım

Videoyu şimdi gördüm o Ada'mı daha önce dinlemiştim. Demekki erkek olma ihtimalini arttırıyor yani. Yoksa benimkilerin ikisi de erkek olurdu

X