- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Biz Allahtan diyoruz onlar doğadan diyor yabancı olduğu için ne güzel bütün cevapları almışsın senden güzel haberler bekliyoruz bu ay inşallahSurekli dedi dusuk ard arda dusuk yaparsan
Inceleme yapiyoruz dedi iki kere dusuk olmasi herzamn olacak birsey ifade etmiyor dedi bunun erkek cocuk sahibi olamiyacan da ifade etmiyor dedi peki dedim erkekde y kromozomlari cok olmadindan mi oluyor dedim hepsine hayir dedi bu dogadan gelen birsey dedi tabi onlar doga diyo biz Allah diyoruz yani rabbimin bilecegi is sizin doktorlariniz turk yine benimkiler yabanci oldu icin hic inanmiyolar boyle seylere herseye doga diyolar
Bunlar oyle Bise yok diyor tek iliski veya yumurta catladigi gun ikisiki erkek diye Bise yok diyo onlar soylenenler diyo ama oyle iliski olanlarda yuzde 70/80/90 tutuyo bunuda goz ard etmemek lazim hatta ben bi youtubdan professor aciklamasindan dinledim ordada diyor genelde catladi gun iliski erkek bebek diye ama burdakiler oyle Bise yok diyorCanım peki demedim mi ben tek ilişki yaşadım.
Bence şunu anlatmak istemiş kadın erkekten önce orgazm olursa Bebek erkek döl yatağındaki kasılmalar erkek spermi yumurtaya daha çabuk ulaştırıyor aklınızda bulunsunTabi bu Adam bosalmayi anlatiyor catladi gun iliski demiyor ama ona yakin anlatiyor
Iste yumurtaya daha cabuk girmesi icin yumurtada hazir beklemesi gerekiuor ordaki hemen girsinBence şunu anlatmak istemiş kadın erkekten önce orgazm olursa Bebek erkek döl yatağındaki kasılmalar erkek spermi yumurtaya daha çabuk ulaştırıyor aklınızda bulunsun
Evet aynen öyle cnm yumurta hazırda bekliyorsa ilk ulaşan y spermi olacaktır umarım öyledir öyle biliyorumIste yumurtaya daha cabuk girmesi icin yumurtada hazir beklemesi gerekiuor ordaki hemen girsinoyle degilmi??
Bazi yerlerde de tam tersi yazıyor..yani erkek önce orgazm olursa erkek olur diye...hangisine inanacağız şaşırdım kaldımBence şunu anlatmak istemiş kadın erkekten önce orgazm olursa Bebek erkek döl yatağındaki kasılmalar erkek spermi yumurtaya daha çabuk ulaştırıyor aklınızda bulunsun
Canım nerdesinnnEvet aynen öyle cnm yumurta hazırda bekliyorsa ilk ulaşan y spermi olacaktır umarım öyledir öyle biliyorum
Evet aynen oyle benim bildigim ve duydumda oyleydi ama iste herkez birseyler diyoBazi yerlerde de tam tersi yazıyor..yani erkek önce orgazm olursa erkek olur diye...hangisine inanacağız şaşırdım kaldım
Kafa karisiyo buyuzden bence mantikli gelen yumurta catladinda birlikte olmak gerisinide rabbime birakmak dilemek ve dua etmek den baska caremiz yok nasipEvet aynen oyle benim bildigim ve duydumda oyleydi ama iste herkez birseyler diyo
Öyle olacAk olsa iki kızım değil iki oğlum olurdu herhalde.Evet aynen oyle benim bildigim ve duydumda oyleydi ama iste herkez birseyler diyo
Yani?? Videoya Gore yorum yaptiniz demi?Öyle olacAk olsa iki kızım değil iki oğlum olurdu herhalde.
Videoyu bilmiyorum diğer yorumları okumadım. Kadın erkekten önce orgazm olursa çocuk erkek olur diyorlar ya. Ondan bahsediyorum ben.Yani?? Videoya Gore yorum yaptiniz demi?
Videoyu şimdi gördüm o Ada'mı daha önce dinlemiştim. Demekki erkek olma ihtimalini arttırıyor yani. Yoksa benimkilerin ikisi de erkek olurdu[/QUO. Sizde yumurta takibi ile kizlarinizi doğrusunun????? Ayyyyyyy