- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.801
Oylemiii ne guzel canim.ben kizlarim biraz buyusun istiyorum.ondan sora 2 tane arka arkaya dusunuyorum.2 kizim var Allah nasib ederse 2 oglus istiyorum.2 2 buyusunler . yeterki saglik olsun.Allah kalbimizdeki dualari kabul etsin.AminnnnCok komik yaa.2 seneye kadar olmesem tekrar gebelik düşünürüm.bir ay icin yeter ama ikinci aya yetmez
Evet yaaa.ne iyi olur.susuz zor biraz.İnşallah o güne kadar daha ileri testler çıkar..sıvı tüketimi azaltılması olmasa mesela:))
Ben toplamda 12 tane kullanıyom cnm.. bu sayı sanırım daha da düşer gibi..geçen ay son gün 4-5 saatte yaptım ama bu kez 6-8 saat gibi düşünüyorum bende yumurtlama olursa eğer:) bakalım hayırlısı yarınki muayene sonucunu merak ediyorum..Canim neyi kaciracaksin ya.24 saat vaktin var.Ki zaten 6 saatte bir yeterde artar bile
Bende uzun ara verdim.Büyüğüm 10 Küçüğüm 8 yaşında oyuzden bunda onlar gibi arka arkaya düşünüyorum Allah nasib ederseOylemiii ne guzel canim.ben kizlarim biraz buyusun istiyorum.ondan sora 2 tane arka arkaya dusunuyorum.2 kizim var Allah nasib ederse 2 oglus istiyorum.2 2 buyusunler . yeterki saglik olsun.Allah kalbimizdeki dualari kabul etsin.Aminnnn
O zaman bir aylik alirim.belki ilk aydan olur.cok alirsam kim kullanir sonra
Çok yapyorsun ya azaltBen genelde 4 saatte bir test yapacağım zaman ilk 1 saatinde sıvı alıyorum sonra wc ye gidiyorum..sonra 3 saat sıvı almadan testi yapıyorum..ama yinede bu bile zorluyor..neyse güzel şeyler için sabredeceğiz:))
Yok ben bunuda dogurayimhayirlisiyla yeter simdilik biri 4/1/ bide karnimdaki hepsi kucuk kucuk yardim edenimde yok benim oyle bi esim varBende uzun ara verdim.Büyüğüm 10 Küçüğüm 8 yaşında oyuzden bunda onlar gibi arka arkaya düşünüyorum Allah nasib ederse
Her gün 4 saatte bir yapmıyorum cnm..son gün 4-5 saatte bir yapıyorum..30 test almıştım 2 ay kullandım.. 5 tane de arttı:)Çok yapyorsun ya azalt
İyi o zamanda :):)Her gün 4 saatte bir yapmıyorum cnm..son gün 4-5 saatte bir yapıyorum..30 test almıştım 2 ay kullandım.. 5 tane de arttı:)
Bekliyoruz canim.yapinca at mutlakaKızlar baya bir saat önce falan baya akıntım oldu çatlamış mıdır testi gece tekrarlıycam deneyimi olan arkadaşlar lütfen yazsın sizin akıntınız nasıldı ve ne kadardı yaptığım testi atarım açılma olduysa gece ilişki olur dua edin banaaa
Gece ancak olur çocuklar o Zaman uyuyor yetişirim herhaldeEvet siliklesmis birkaç saate dahada siliklesir iliski birkaç saat sonra olsunda canım
Evet canim siliklesmis Hadi hayirlisi olsun canim insannlah tutunur bebisinGece ancak olur çocuklar o Zaman uyuyor yetişirim herhalde
Evet evet 11-12 gibi olsunGece ancak olur çocuklar o Zaman uyuyor yetişirim herhalde
Ayyy inşallah olur doğrudur test yanılmaz kendimi tanıyorsam çatladı diye tahmin ediyorum çok ıslaklık var ve karın ağrım geçtiEvet evet 11-12 gibi olsun
İnşallah senin Nasıl oldu cnm akıntıdan sonra mı silikleşti senin de böyle miydi ağrıların akıntıdan sonra mı geçti anlat da bilgim olsunEvet canim siliklesmis Hadi hayirlisi olsun canim insannlah tutunur bebisin
Yok yok çatladı belli tam istediğin gibi oldu bak haftasonuna çatlamıs olduAyyy inşallah olur doğrudur test yanılmaz kendimi tanıyorsam çatladı diye tahmin ediyorum çok ıslaklık var ve karın ağrım geçti