Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Cok komik yaa.2 seneye kadar olmesem tekrar gebelik düşünürüm.bir ay icin yeter ama ikinci aya yetmez
Oylemiii ne guzel canim.ben kizlarim biraz buyusun istiyorum.ondan sora 2 tane arka arkaya dusunuyorum.2 kizim var Allah nasib ederse 2 oglus istiyorum.2 2 buyusunler . yeterki saglik olsun.Allah kalbimizdeki dualari kabul etsin.Aminnnn
O zaman bir aylik alirim.belki ilk aydan olur.cok alirsam kim kullanir sonra

Canim neyi kaciracaksin ya.24 saat vaktin var.Ki zaten 6 saatte bir yeterde artar bile
Ben toplamda 12 tane kullanıyom cnm.. bu sayı sanırım daha da düşer gibi..geçen ay son gün 4-5 saatte yaptım ama bu kez 6-8 saat gibi düşünüyorum bende yumurtlama olursa eğer:) bakalım hayırlısı yarınki muayene sonucunu merak ediyorum..

Bende uzun ara verdim.Büyüğüm 10 Küçüğüm 8 yaşında oyuzden bunda onlar gibi arka arkaya düşünüyorum Allah nasib ederse

Bekliyoruz canim.yapinca at mutlaka

Kızlar akıntı olduktan bir saat sonra testi yaptım açılmış rengi dimi yorum yapın lütfen eski olanları hep gönderdim bunu şimdi yaptım düşüncelerinize ihtiyacım var ağrılarım geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…