- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.761
Son iki satte ictiysen etkiler...Akıntım falan yok ıslanmadım yarın sabaha geç mi kalırım akşam çay içtim o etkilermi ki offff
Sen daha iyi görüyorsundur cnm...t daha koyuysa testlere devam et..saat 11 de tekrarla testi..fotoğraf çekerken netliği yakalamaya çalış..bende yaşadım bunu..fotoda netlik azalıyo değilmi..içini ferah tut olucak inşallah..Hatta t çizgisi c sen daha koyu resimde belli olmuyor offff kafam çok karışık akıntı da yok karnım çok ağrıyor
Stresss yapma cnm birazcık sakin ol..burdayız...kafanı karıştıracak bi durum yok..yolunda herşey:)Hatta t çizgisi c sen daha koyu resimde belli olmuyor offff kafam çok karışık akıntı da yok karnım çok ağrıyor
Karnım öyle bir ağrıyor ki anlatamam akıntı olunca anlıycağım zaten bu kez kötü oldumStresss yapma cnm birazcık sakin ol..burdayız...kafanı karıştıracak bi durum yok..yolunda herşey:)
45 günde bir oluyorsan daha var o Zaman sabret cnm benimki de dünden beri pozitif ilişki olmadı henüzKizlar napcam ben tek kaldım ne zaman koyu olcak adetim 45 günde bir oluyor
Tembellik var birde stres yapma.Dua et catladiginda tutsun canım
Hep dua ediyorum zaten inşallah tutar normalde böyle hiç olmadı ilk defa böyle oldu anlamadımTembellik var birde stres yapma.Dua et catladiginda tutsun canım
Takip ediyoruz ya o yüzden herşeyi hissediyoruz..dualarımız seninle..hayırlıysa bugün sonuca ulaşırsın..Hep dua ediyorum zaten inşallah tutar normalde böyle hiç olmadı ilk defa böyle oldu anlamadım
Ayyy inşallah bugün sonuca ulaşırım eşim evde yarın olursa geç kalırım karnım baya ağrıyor akıntı var ama az yapışkan bişeyTakip ediyoruz ya o yüzden herşeyi hissediyoruz..dualarımız seninle..hayırlıysa bugün sonuca ulaşırsın..