- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.000
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.781
Belli ki ilişki aksamdaha var hadi hayırlısı :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktın mı cnm testlerime en koyuyu bu sabah yakalım dünkünden de koyuydu sen de bilgilisin bu konu da yardım edin yaw kötüyüm en koyuyu sabah yakaladım t çizgisi c den koyuydu akıntı var yapışkan bir akıntı ama az benim bildiğim kadarıyla akıntı sıvılaşınca çatladı demek testi me Zaman yapıyım tekrarBelli ki ilişki aksamdaha var hadi hayırlısı :):)
Evet canım baktım en koyusubugün bence akşama siliklesir ya da yarın sbaha ama inşaallah yarına kalmaz musaitdeğilmişsiniz yarın aksam 5-6 da test yap yine koyuysa 11 de testi yapBaktın mı cnm testlerime en koyuyu bu sabah yakalım dünkünden de koyuydu sen de bilgilisin bu konu da yardım edin yaw kötüyüm en koyuyu sabah yakaladım t çizgisi c den koyuydu akıntı var yapışkan bir akıntı ama az benim bildiğim kadarıyla akıntı sıvılaşınca çatladı demek testi me Zaman yapıyım tekrar
Ayy inşallah bu gece biter bu olay karnım ağrıyor S sabirin de saolsun çok uğraştı benimle o da sıvı akıntı geldikten sonra yap diyor su da içemiyorum çok testi hemen etkiliyor bitsin bu olay artık dua edinEvet canım baktım en koyusubugün bence akşama siliklesir ya da yarın sbaha ama inşaallah yarına kalmaz musaitdeğilmişsiniz yarın aksam 5-6 da test yap yine koyuysa 11 de testi yap
Bu zamana kadar hep hissettim inşallah bugün de hissederim su gibi birşey zaten bu gece bitsin bu olay ben bittimAkıntıyı hissetmen lazım baya yoğun gelir hissedersen yap
Testi etkiliyor denedim dün gece etkiledi ona güvenseydim yapardım iyi ki sabah tekrar edince anladım o yğzden içemiyorum neyse geçicek sabrediyorumÇok susuz kalmasaydın keske ama elinde değil
Tmm cnm testim az kaldı evet inşallah bu olay bugün biter zayıfladım sayesindeSıvı akıntı geldikten 1 2 saat sonra felan yap.Hemen testte çıkmaz çünkü.Testinde az kalmış
Ben genelde 4 saatte bir test yapacağım zaman ilk 1 saatinde sıvı alıyorum sonra wc ye gidiyorum..sonra 3 saat sıvı almadan testi yapıyorum..ama yinede bu bile zorluyor..neyse güzel şeyler için sabredeceğiz:))Evet etkiliyor ama günde 2-3 defa yapınca insan tüm gün susuz kalyor
Cok sabirsizsiniz.En erken 6 saat veya 8 saat arayla testi yapmaniz lazım normalde.Yoksa testleriniz böyle heba olur...Ben genelde 4 saatte bir test yapacağım zaman ilk 1 saatinde sıvı alıyorum sonra wc ye gidiyorum..sonra 3 saat sıvı almadan testi yapıyorum..ama yinede bu bile zorluyor..neyse güzel şeyler için sabredeceğiz:))
Benim 6 saat sonra catlamisti canımKizlar benim testlerimi gordunuz.15 gun sabah yapmistim cok koyuydu.digerini 16 gun sabah yaptim hafif acilma olmusdu.1 gun gerekiyor bence.
Çok haklısın canım da şu kaçırma psikolojisi varya o yaptırıyor..sen deneyimlisin ne zaman ne yapacağını iyi biliyorsun..bende başladım bugün teste negatif ümitsizim bu kez..benim şu kistler varya kafam onlarla karışık..Cok sabirsizsiniz.En erken 6 saat veya 8 saat arayla testi yapmaniz lazım normalde.Yoksa testleriniz böyle heba olur...
6 saatde birmi kontrol etmek lazim? Ben 20 tane almayi dusunuyorum.yetermi sence canim.daha 2 sene var ama.2 sene sonra ugruyan olmuycak buraya.hepsini ogreniyim simdidenBenim 6 saat sonra catlamisti canım
Cok komik yaa.2 seneye kadar olmesem tekrar gebelik düşünürüm.bir ay icin yeter ama ikinci aya yetmez6 saatde birmi kontrol etmek lazim? Ben 20 tane almayi dusunuyorum.yetermi sence canim.daha 2 sene var ama.2 sene sonra ugruyan olmuycak buraya.hepsini ogreniyim simdiden
Canim neyi kaciracaksin ya.24 saat vaktin var.Ki zaten 6 saatte bir yeterde artar bileÇok haklısın canım da şu kaçırma psikolojisi varya o yaptırıyor..sen deneyimlisin ne zaman ne yapacağını iyi biliyorsun..bende başladım bugün teste negatif ümitsizim bu kez..benim şu kistler varya kafam onlarla karışık..
İnşallah o güne kadar daha ileri testler çıkar..sıvı tüketimi azaltılması olmasa mesela:))6 saatde birmi kontrol etmek lazim? Ben 20 tane almayi dusunuyorum.yetermi sence canim.daha 2 sene var ama.2 sene sonra ugruyan olmuycak buraya.hepsini ogreniyim simdiden