- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.821
Ben testi 9 gibi yaptim ve silikti ardindan Karin agrim hafifledi ve cokkkk islaklik olmustu sonra 45 dk sona iliski velan olduİnşallah senin Nasıl oldu cnm akıntıdan sonra mı silikleşti senin de böyle miydi ağrıların akıntıdan sonra mı geçti anlat da bilgim olsun
Fazlada bekleme derim ben Cokta geceye kalma bian once yap gecikmeeeee erken yatir biraz cocuklari!!!Ayyy inşallah olur doğrudur test yanılmaz kendimi tanıyorsam çatladı diye tahmin ediyorum çok ıslaklık var ve karın ağrım geçti
Evet iyi oldu bu geceyi değerlendirdikten sonra sabah 9 gibi test yaparım zaten daha da silikleşmişse içim rahatlar emin olurumYok yok çatladı belli tam istediğin gibi oldu bak haftasonuna çatlamıs oldu
Silikleşmiş cnm hadi hayırlısı olsun, inşallah tutar..kahveyi unutma:)))
Evet bende ertesi gun yaptim testi silinmistiEvet iyi oldu bu geceyi değerlendirdikten sonra sabah 9 gibi test yaparım zaten daha da silikleşmişse içim rahatlar emin olurum
Aynen bende de çok ıslaklık var ve karın ağrım geçti inşallah olur tutar 11 gibi ufaklığı uyutmaya çalışırım yetişirim inşallahBen testi 9 gibi yaptim ve silikti ardindan Karin agrim hafifledi ve cokkkk islaklik olmustu sonra 45 dk sona iliski velan oldu
Ayyy benimki kave velan icmedi 10 gunde beklemedik biraz sans bakalim bitek dogru olan oda yum gunu iliski ha bide yatmam sabaha kadar kavede yok 10 gun beklmede yokSilikleşmiş cnm hadi hayırlısı olsun, inşallah tutar..kahveyi unutma:)))
Ben de yapıcağım emin olmak için dua edin bana oğluş tutsunEvet bende ertesi gun yaptim testi silinmisti
Insnallah canim hayirlisiyla saglikli bi sekilde oglun olur insanllah rabbim kalbindekini duysun insanllahBen de yapıcağım emin olmak için dua edin bana oğluş tutsun
Bizimki de sevmiyor kahveyi zorla içiririm artık 9 gündür ilişki olmadı tuttururuz inşallahSilikleşmiş cnm hadi hayırlısı olsun, inşallah tutar..kahveyi unutma:)))
Biz de yapmayalı 9 gün oldu tutar umarımAyyy benimki kave velan icmedi 10 gunde beklemedik biraz sans bakalim bitek dogru olan oda yum gunu iliski ha bide yatmam sabaha kadar kavede yok 10 gun beklmede yok
Hayırlısı dua et bol bol cnm..Rabbim isterse herşey olur..herşeyi ince ince hesaplayıp yapıp tutmayanlarında var..Ayyy benimki kave velan icmedi 10 gunde beklemedik biraz sans bakalim bitek dogru olan oda yum gunu iliski ha bide yatmam sabaha kadar kavede yok 10 gun beklmede yok
Amiiiinnn cümlemizinInsnallah canim hayirlisiyla saglikli bi sekilde oglun olur insanllah rabbim kalbindekini duysun insanllah
Aynen bu zamana kadar dua ettim gelen Rabbimden inşallah olurHayırlısı dua et bol bol cnm..Rabbim isterse herşey olur..herşeyi ince ince hesaplayıp yapıp tutmayanlarında var..
Benimkisi cok anlik oldu bi test aldim deneyim dedim oda tutu verdi hersey acele acele oldu biraz bundanda varmidir bi hayirki?? Vardir elbet allahin bir bildigiHayırlısı dua et bol bol cnm..Rabbim isterse herşey olur..herşeyi ince ince hesaplayıp yapıp tutmayanlarında var..
Tutar tutar alllahin izniyle derin iliskii unutma canim okisBiz de yapmayalı 9 gün oldu tutar umarım
Tamam cnm karnımın ağrısı tamamen geçti ona şaşırdım neyse hayırlısı olsun bakalım sabah haberleşiriz yine banyo falan yapayımTutar tutar alllahin izniyle derin iliskii unutma canim okis
İnşallah cnm elinden geleni yaptın şimdi Rabbimin taktiri..oğluşun tutunur inşallahAynen bu zamana kadar dua ettim gelen Rabbimden inşallah olur
Amiiinnn inşallah hepimizin gönlündeki neyse o olsunİnşallah cnm elinden geleni yaptın şimdi Rabbimin taktiri..oğluşun tutunur inşallah
Evet aniden geciyor Karin agriiisi gercektendeTamam cnm karnımın ağrısı tamamen geçti ona şaşırdım neyse hayırlısı olsun bakalım sabah haberleşiriz yine banyo falan yapayım