Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Belli ki ilişki aksamdaha var hadi hayırlısı :):)
Baktın mı cnm testlerime en koyuyu bu sabah yakalım dünkünden de koyuydu sen de bilgilisin bu konu da yardım edin yaw kötüyüm en koyuyu sabah yakaladım t çizgisi c den koyuydu akıntı var yapışkan bir akıntı ama az benim bildiğim kadarıyla akıntı sıvılaşınca çatladı demek testi me Zaman yapıyım tekrar

Evet canım baktım en koyusubugün bence akşama siliklesir ya da yarın sbaha ama inşaallah yarına kalmaz musaitdeğilmişsiniz yarın aksam 5-6 da test yap yine koyuysa 11 de testi yap

Evet canım baktım en koyusubugün bence akşama siliklesir ya da yarın sbaha ama inşaallah yarına kalmaz musaitdeğilmişsiniz yarın aksam 5-6 da test yap yine koyuysa 11 de testi yap
Ayy inşallah bu gece biter bu olay karnım ağrıyor S sabirin de saolsun çok uğraştı benimle o da sıvı akıntı geldikten sonra yap diyor su da içemiyorum çok testi hemen etkiliyor bitsin bu olay artık dua edin

Sıvı akıntı geldikten 1 2 saat sonra felan yap.Hemen testte çıkmaz çünkü.Testinde az kalmış

Evet etkiliyor ama günde 2-3 defa yapınca insan tüm gün susuz kalyor
Ben genelde 4 saatte bir test yapacağım zaman ilk 1 saatinde sıvı alıyorum sonra wc ye gidiyorum..sonra 3 saat sıvı almadan testi yapıyorum..ama yinede bu bile zorluyor..neyse güzel şeyler için sabredeceğiz:))

Ben genelde 4 saatte bir test yapacağım zaman ilk 1 saatinde sıvı alıyorum sonra wc ye gidiyorum..sonra 3 saat sıvı almadan testi yapıyorum..ama yinede bu bile zorluyor..neyse güzel şeyler için sabredeceğiz:))
Cok sabirsizsiniz.En erken 6 saat veya 8 saat arayla testi yapmaniz lazım normalde.Yoksa testleriniz böyle heba olur...

Cok sabirsizsiniz.En erken 6 saat veya 8 saat arayla testi yapmaniz lazım normalde.Yoksa testleriniz böyle heba olur...
Çok haklısın canım da şu kaçırma psikolojisi varya o yaptırıyor..sen deneyimlisin ne zaman ne yapacağını iyi biliyorsun..bende başladım bugün teste negatif ümitsizim bu kez..benim şu kistler varya kafam onlarla karışık..

Canim neyi kaciracaksin ya.24 saat vaktin var.Ki zaten 6 saatte bir yeterde artar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…