Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kizlar ankarada patlama olmus yine yaralira acil sifalar olenlerede Allah rahmet eylesin ailelerine bol
Sabir versin!!!!
Aynen cnm bize yakın bu 2. patlama şiddetle kınıyoruz baya büyük bir patlama bizim otobüs duraklarının olduğu yerdeymiş Allahım sabırlar versin ailelerine

Günaydın kızlar çok fena gribim bağışıklığım zayıfladı bu kez tutmuycak galiba bağışıklığımız zayıflayınca Bebek de tutunamıyor bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun hakkımızda

Hayirlsi olsun canim hemen oyle dusunme dur bakalim Allah istedikten sonra hic birse mani olamaz bekle bakalim

Kızlar 10 gündür ilişki olmadığı için ilişkide problem çıktı o yüzden ümitsizlendim yarısı dışına yarısı içime anlayın işte fazla detaylı anlatamıyorum hayırlısı olsun duanın açamadığı kapı yoktur ilişkide sıkıntı çıktığı için tutmaz diyorum 2 saniye tutamadı kendini gıcık oldum neyse bu ay pek ümidim yok bekleyip göreceğiz

Canim bozma morelini önünde daha zamanın var.herşeyde bir hayır vardır. Demek ki böyle hayirlisiymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…