- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.741
Allah razı olsun dualarım bitti namazımı kıldım testi tekrar edince atarımYoldaydim canım net çekmiyordu.Gece 11 gibi tekrar testi yap ama gene 3 saat sivi tuketmeden yap.Atarsin bakayım siliklesmeye başladıysa degerlendirin.Başlamadiysa iliski sabaha kalsin daha iyi olur.Diger yapman gerekeni ozel den atmıştım haydi bismillah hayırlısı olsun canım
İşte yakaladık pozitifi..tebrik ederiiiiiim.....şimdi 6 saat sonrası...yine böyle olacağını düşünüyorum...gelişmeleri takipteyiz:) hadi inşallah hayırlısı
Evet aynen takipteyim cnmevet nihayet koyulasti sıra akintida canim
Saol cnm gece tekrarlıycam testi atarımİşte yakaladık pozitifi..tebrik ederiiiiiim.....şimdi 6 saat sonrası...yine böyle olacağını düşünüyorum...gelişmeleri takipteyiz:) hadi inşallah hayırlısı
Kız uyudun mu nerdesin bekliyoruzzSaol cnm gece tekrarlıycam testi atarım
Hayırlısı canim bekliyoruzKızlar testin rengi aynı gece yine tekrarlıycağım olmazsa sabah olur hayırlısı bakalım
Tamam canim bekliyoruz bizKızlar resim çekemiyorum kızımı uyutuyorum ama yaptım rengi aynı çekince resmi atarım
Canım artık sbah yap uyu bence çünkü anca sbaha çatlar ilişkiyi sbah ya yapsan aksamda yapsan sansın varKızlar testin rengi aynı gece yine tekrarlıycağım olmazsa sabah olur hayırlısı bakalım
Yatsam da uyuyamam ki offf neyse tekrar yaparım olmazda yatarımCanım artık sbah yap uyu bence çünkü anca sbaha çatlar ilişkiyi sbah ya yapsan aksamda yapsan sansın var
Tekrarlamana gerek yok yarina kalsin artık.Çatlasa bile 24 saate kadar vaktin var meraklanmaKızlar testin rengi aynı gece yine tekrarlıycağım olmazsa sabah olur hayırlısı bakalım
Ay evet uyusam iyi olacak hepinize teşekkür ediyorum o kadar uğraştınız benimleTekrarlamana gerek yok yarina kalsin artık.Çatlasa bile 24 saate kadar vaktin var meraklanma
Sabah tekrar yaparsın cnm duruma göre hareket edersin..gece test yine aynı koyulukta olur bencede uyu..fotoyu bekliyoruz:)Kızlar resim çekemiyorum kızımı uyutuyorum ama yaptım rengi aynı çekince resmi atarım
Tmm cnm saolSabah tekrar yaparsın cnm duruma göre hareket edersin..gece test yine aynı koyulukta olur bencede uyu..fotoyu bekliyoruz:)